Deputatul Doina Pană: Eventuala candidatură a doamnei Firea la prezidenţiale nu încurcă planurile partidului. E important să strângem rândurile

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat, deputatul Doina Pană, a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate că o eventuală candidatură a primarului Gabriela Firea la alegerile prezindeţiale nu ar încurca socotelile Partidului Social Democrat, însă aceasta ar trebuie să-şi ducă la final mandatul şi proiectele destinate Capitalei.  

         „O eventuală candidatură a doamnei Firea  nu încurcă planurile partidului. Din punctul meu de vedere, doamna Firea trebuie să-şi vadă de Bucureşti şi bucureşteni, pentru că acesta e rolul ei acolo. (...) Ar trebui să-şi ducă mandatul până la sfârşit, să facă cât mai multe pentru bucureşteni, dar oricine e liber, dacă doreşte, să candideze. Nu văd de ce ar fi dată afară din partid doamna Firea, dumneaei a făcut mult mai multă gălăgie şi a fost mult mai agresivă decât o face acum şi nu s-a întâmplat acest lucru”, a declarat deputatul Doina Pană, la Antena 3.

         Parlamentarul bistriţean a menţionat că este prematură o astfel de discuţie despre candidatul la prezidenţiale. „Aţi observat că la nou şedinţa de CEx durează şi 8 ore, cine vrea să vină cu o idee şi-o expune, se discută. Evident, va exista şi o rubrică de diverse, dar nu. Mi se pare prematur. Deocamdată bat la uşă alegerile europarlamentare. Noi avem o apreciere deosebită pentru domnul Călin Popescu Tăriceanu, dumnealui e un candidat redutabil, indiferent dacă e din partea coaliţiei sau din partea ALDE. Nu ştiu ce vom hotărî, noi deocamdată, ceea ce am hotărât şi e public acest lucru, e că, în momentul în care vom stabili, vom alege opţiunea, adică ori mergem PSD cu un candidat şi ALDE cu un candidat, ori vom alege un candidat comun care se va stabili la ora respectivă”, a spus Doina Pană.

         Vicepreşedintele social-democrat a punctat faptul că  există strategii pentru asigurarea unei majorităţi parlamentare, pentru a putea trece proiectele legislative, fiind important ca PSD să strângă rândurile.

        

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]