Deputat Doina Pană: Susţinem candidatura ministrului Rovana Plumb la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD

Deputatul Adriana Doina Pană, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Social Democrat, şi-a anunţat public susţinerea sa şi a colegelor din organizaţia pe care o prezidează pentru candidatura ministrului Rovana Plumb la Consiliul Naţional al formaţiunii.

         « Îmi exprim public susţinerea mea şi a colegelor mele de la Organizaţia de Femei, eu sunt convinsă că va fi şi o susţinere a Organizaţiei Judeţene – nu ştiu asta, rămâne să mai vedem – pentru doamna Rovana Plumb, care candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD », a precizat deputatul Pană, în cadrul unei conferinţe de presă.

         O delegaţie de 14 persoane va participa la Consiliul Naţional al PSD, care se va desfăşura în perioada 20-21 martie, la Bucureşti. Principalele teme aflate pe ordinea de zi sunt noul program politic al PSD cu care se va merge în 2016 în alegeri, raportul de activitate al preşedintelui PSD, Victor Ponta, modificările propuse la statut şi alegerea noului preşedinte al CN. Candidaturile se pot depune până în data de 15 martie şi vor fi validate în Biroul Permanent de luni, 16 martie. 

Comentarii

14/03/15 12:34
Cetatean

Pai, ne dati cateva date din "CV" -ul domniei sale s-o cunoastem si noi... mai bine ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5