Radu Moldovan: Sevil Shaidehh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc au demisionat

Președintele PSD BN Radu Moldovan a anunțat după cele peste 6 ore de ședință a CExN PSD că  Sevil Shaidehh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc au demisionat. El a mai precizat că nu au existat discuții asupra demisiei premierului Tudose.

Comentarii

13/10/17 08:44
Vizitator

Raducu face pe prostul cand spune ca ministrii Sevil Shaidehh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc au demisionat, ca si cum aceasta demisie ar fi fost un act unilateral de vointa din partea lor. In realitate premierul Mihai Tudose a declarat cu cateva zile inaintea ședinței CExN a PSD, ca se impune o remaniere intrucat doamnele Shaidehh si Plumb au probleme cu justitia ceea ce creaza dificultati in relatiile cu UE, privind accesarea fondurilor europene. Lui Razvan Cuc i s-a reprosat slaba performata la Ministerul Transporturilor, ciuda faptului ca in august , cu prilejul inaugurarii reluarii transporturilor de calatori pe linia ferata intre Ilva-Mica si Rodna-Veche, Raducu l-a laudat spunand ca "e un ministru tanar cu care Romania are viitor".
Vezi:https://www.timponline.ro/calatoria-trenul-ruta-ilva-mica-rodna-veche-ju...

13/10/17 10:07
Cititor

Mai, asa faceti voi astia din PSD. Repede cum "urla" unul in drumn ca "tahuiul"... , tot va ca.ca.ti in nadragi si va si dati demisia. Asa a facut si fostul premier... si daca tot asa faceti, n-o sa mai aiba nimeni incredere in voi . Ce mama dr.a.cu.lui ?!
Imi place de domnul Tariceanu, ca este foarte ferm pe pozitie si nu imediat "sare-n balta" cum striga unul in drum , ori sare un "caine " sa-l "muste" de nadragi... ! Va aduceti aminte ce i-a facut lui Base... si bine i-a facut . Luati model...
Ce le tot suflati in ciorba ? Ati castigat alegerile democratic, bine v-a zis domnul presedinte Johannis, " acuma guvernati " , ca de aia "sunteti la butoane " si de aia aveti " pita si cutzatul" in mana ... !

13/10/17 10:08
vizitator

Raducu spune că nu au existat discuții asupra demisiei premierului Tudose. Probabil ca el a adormit in timpul sedintei CExN a PSD.
Iata insa ce a declarat Liviu Dragnea, lider maximo al PSD, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) în cadrul căreia Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat din funcţiile de miniştri: "Mihai a discutat şi despre eventualitatea să-şi dea demisia, văzând poziţia partidului. Eu i-am spus că nu poate să facă aşa ceva. Am constatat amândoi că am comunicat prost unul cu altul, eu îmi asum. Nu mai putem face asemenea greşeli să punem şi partidul şi coaliţia şi guvernul într-o situaţie limită".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5