Ioan Turc (PNL) cere demisia în bloc a Guvernului şi alegeri anticipate

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că Partidul Social Democrat trebuie să se recunoască învins de realitate, având un bilanţ dezastruos după zece luni de la preluarea guvernării. În opinia sa, se impune demisia în bloc şi formarea unui Guvern care să asigure organizarea alegerilor anticipate în România.

         „Simpla îndepărtare a miniştrilor camicaze din Guvern, mă refer la miniştrii cu care domnul Dragnea şi-a făcut treaba murdară în Dosarul Belina, vorbesc despre doamna Shaidehh, despre Rovana Plumb, despre domnul Viorel Ilie, alături de repetentul ministru al Învăţământului, alături de impostorii de la Finanţe, de la Interne, de la Sănătate sau Transporturi nu este o soluţie astăzi. PSD trebuie să se recunoască învins de realitate, este un punct de vedere personal. Consider că singura modalitate prin care actul de guvernare poate să redevină credibil, atât în plan intern, cât şi în plan internaţional, este demisia în bloc a Guvernului, formarea unui alt Guvern care să asigure urgent alegeri anticipate în România”, a declarat Ioan Turc. 

         Acesta a enumerat câteva din gafele actualului Guvern, de la Ordonanţa 13, până la demiterea propriului guvern, numeroasele „aberaţii economice şi fiscale care au anulat efectele creşterii economice” sau reluarea asaltului împotriva justiţiei, „pentru a face zid în jurul domnului Liviu Dragnea”, România confruntându-se astăzi „cu o nouă criză guvernamentală şi politică”.

         „Este de menţionat faptul că primul-ministru a recunoscut că există presiuni internaţionale, inclusiv din partea Comisiei Europene, pentru îndepărtarea miniştrilor cu probleme penale din Guvern. Realitatea românească este tristă, avem cea mai mare creştere economică din UE, dar bugetul ţării este pe minus. PSD a făcut rectificare luând bani de la dezvoltare şi de la învăţământ pentru a putea plăti pensii şi salarii”, a mai spus liderul liberal.

Comentarii

11/10/17 10:25
Cititor

Da, domnul Turc, chiar (?) de ce n-am face cate o " alegere " in fiecare an ... ?! "Alegere anticipata " ca sa iasa... " cine " ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5