PNL Bistriţa-Năsăud îşi doreşte alegeri anticipate

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc a anunţat că membrii Biroului Politic Judeţean se vor întâlni astăzi pentru a decide care este poziţia organizaţiei judeţene faţă de criza politică şi a negocierilor iniţiate de preşedintele Iohannis pentru desemnarea unui nou premier. În opinia lui Turc, PNL nu ar trebui să accepte intrarea la guvernare într-un guvern de uniune naţională, ci să militeze pentru declanşarea procesului de alegeri anticipate.
El a mai precizat că liderii de la Bucureşti, au solicitat liberalilor, printr-o adresă, să convoace ședințe ale birourilor politice județene în care să stabilească, atitudinea pe care PNL o va avea în raport cu negocierile pe care președintele Klaus Iohannis le va face cu partidele în vederea stabilirii unui nou guvern. De asemenea, susţine Ioan Turc, se va mai decide şi cadrul oficial în care se poate negocia cu UDMR, PMP si USR.
Ioan Turc a subliniat că, în opinia sa, “singura formulă corectă, responsabilă pentru organizarea unei guvernări eficiente este declanșarea alegerilor anticipate. Nu prin negocieri parlamentare cred eu că un partid mare, așa cum este PNL, trebuie să ajungă la guvernare în acest moment, în acest context, ci prin alegeri anticipate”. În ceea ce priveşte situaţia din PSD, Turc spune că el ar recomanda liderilor locali să-i facă opoziţie lui Liviu Dragnea, cel care, susţine actualul preşedinte al PNL, ar duce partidul în derivă. „Criza politică ne afectează pe toți. PSD a reușit să provoace o criză politică situându-se în conflict cu propriul Guvern, a negociat cu UDMR de-o manieră absolut iresponsabilă. Toate acestea califică PSD ca un partid antinațional și antieuropean”, a conchis Ioan Turc.

Comentarii

24/06/17 11:26
THEO

Liberalilor, țărăniștii v-au deschis ușa istoriei!Ce mai așteptați?

25/06/17 10:42
Cititor

Domnul Nelutzu, Dvs visati la ... himere !
Degeaba cheltuim alti bani ptr alte NOI alegeri ( anticipate cum vreti Dvs ) ca oamenii s-au saturat de tot circul mediatic pe care-l faceti voi toti politrucii, indiferent de stanga ori de dreapta si vor alege numai in batjocura. Nu mai sperati ca veti castiga Dvs alegerile... ca s-au saturat oamenii de toata politica Dvs si nu va vor alege ... ( pe voi ) .
De altfel, sunteti mult prea dezorganizati astazi, ca sa mai fiti Dvs capabili sa mai administrati o tzara .
Nici actuala putere nu-i mai breaza, dar oricum, este mult mai apropiata de "publicul numeros "... si asa, rai-buni cum sunt, tot mai buni sunt decat ati fost pe vremea cand erati Dvs la butoane .
Bine ati fost cand ati fost in USL... dar daca "s-a umflat ovazul in voi" ( in sefii voatri mai degraba ) , n-aveti decat sa stati in opozitie si sa fiti condusi de catre "o persoana" ... , care la cuvantul luat la ultimul congres de alegeri pentru functia de presedinte al PNL pe care l-ati avut, cu niste ochi de "pantera la vanatoare " si cu o grimasa a fetei precum lupii cand ataca o "stana de oi " ... si-a aratat "proiectul sau " de a se " lupta la baioneta, de la om la om " cu PSD-ul si v-a salutat cu mana intinsa in stil "Heill Hitler " ( daca nu cumva exact asta a facut )... precum fostul primar de Constanta, cand a aparut imbracat ca ofitzer nazist pe scena publica ... de ( noi romanii ) ne-am facut de toata caca-ua in fata "lumii evreiesti "... ! ! !
Deci, nu mai vizati la himere, ca visati aiurea domnul Nelutzu !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5