Deputatul Ionuț Simionca: M-am hotărât să candidez la Primăria Bistrița pentru că știu că voi fi un bun gospodar!

Bistrița are nevoie de schimbare! M-am hotărât să candidez la Primăria Municipiului Bistrița pentru că știu că voi fi un bun gospodar. Principala mea promisiune este aceea că o să muncesc foarte mult. Am un proiect pe care îl fac împreună cu bistrițenii, mă pregătesc foarte serios pentru această candidatură deoarece Municipiul Bistrița are nevoie de schimbare.

În Parlament, poți să muncești oricât de mult, rezultatele nu vin așa de repede. Eu sunt un om care, dacă muncește, așteaptă să vadă și rezultate. M-am hotărât să candidez pentru primăria municipiului reședință de județ, la Bistrița, pentru că știu că pot să conduc primăria, că voi da randament, că voi fi un bun gospodar.

 

Reușim Împreună PMP Bistrița

Deputat Ionuț Simionca

Comentarii

12/07/20 09:43
cititor

Cu siguranta aveti mai mare sanse decat oricare altul . Succes .( Sastiti ca nu-s membru al niciunui partid politic ) .

12/07/20 13:31
vizitator

E clar că Bistrița are nevoie de schimbare. Dar aceasta nu poate veni decât daca opoziția va reuși să iasă cu un candidat unic de primar la alegerile locale. Orice ambitie a partidelor de dreapta de a veni fiecare cu câte un candidat este favorabilă pădurarului Cristian Niculae (alias Wannabe) candidatul PSD de a ajunge fără vre-un efort viitorul primar la Bistritei.
Vezi: http://www.rasunetul.ro/ioan-turc-presedinte-pnl-bn-primaria-bistrita-nu...

12/07/20 19:00
Paul

Având in vedere activitatea parlamentară a deputatului Ionuț Simionca, cel care in 2018 a inițiat proiectul de lege privind construcția Autostrăzii Nordului, adoptat de Senat în martie 2019, mai potrivită ar fi candidatura lui la sefia Consiliului Judetean unde ar avea sanse să-l invingă pe pe Radu Moldovan, de care lumea s-a cam săturat:
Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5