Ioan Turc (PNL): Sunt absolut convins că Emil Chereja poate să câştige alegerile în Şieu

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că Emil Chereja, candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar la alegerile locale parţiale din 11 iunie, este „un candidat foarte bun”.

         „La Şieu, campania decurge bine, avem un candidat foarte bun, pe Emil Chereja, fost poliţist, un om considerat de către oamenii locului ca fiind un om drept, un om care nu a avut episoade controversate, un om sociabil, bine aşezat la casa lui, un om care se vede cu ochiul liber că a trăit cinstit din propria lui muncă. Are o căsuţă modestă dar foarte curată, totul este extrem de bine aranjat în jurul casei lui Emil Chereja. Emil Chereja este un om gospodar.

         L-am însoţit de câteva ori în campania electorală, am văzut că este foarte bine primit. Sunt absolut convins că Emil Chereja poate să câştige alegerile în Şieu. Nu este o declaraţie politicianistă, e ceea ce cred”, a declarat Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud a menţionat că la Şieu campania electorală decurge într-o notă pozitivă, cu excepţia mesajelor transmise de deputatul PMP, Ionuţ Simionca.

         „În afară de aprecierile nepotrivite pe care, de exemplu, Ionuţ Simionca le-a făcut, totul e OK. Ionuţ Simionca a mai avut pusee de personalitate şi în campania electorală de la parlamentare. A fost de fapt singurul care a avut o campanie electorală negativă, văd că încearcă şi acum acest lucru. Eu l-aş sfătui pe Ionuţ Simionca să-şi aducă de fiecare dată aminte atunci când are tentaţia de a ataca în spaţiul public că stă pe patru procente în Parlament. Când stai pe patru procente în Parlament ar trebui ca tonul vocii să fe puţin mai domol. (...) PMP îl susţine pe actualul viceprimar, foarte bine, e campanie electorală, fiecare are dreptul să candideze, să fie susţinut, dar eu cred că exprimarea în spaţiul public trebuie să fie una potrivită, fără excese şi fără judecăţi de valoare subiective”, a mai menţionat Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5