Alegeri în PMP Bistriţa-Năsăud. Deputatul Ionuț Simionca candidează pentru funcția de președinte

        Secretarul general al PMP Bistriţa-Năsăud, Caius Cârcu, a anunţat că, din luna august, a început o campanie de consolidare a organizaţiilor locale, fiind alese noi conduceri în 65% din unităţile administrativ teritoriale ale judeţului. În opt decembrie, la Palatul Culturii, este programată Conferinţa judeţeană de alegeri, la care sunt aşteptaţi peste 200 de delegaţi din organizaţiile locale, dar şi invitaţi, urmând să fie ales preşedintele, prim-vicepreşedintele, secretarul general, vicepreşedinţi şi secretari executivi. La evenimentul politic ce încheie alegerile la nivelul filialelor judeţene din ţară, este aşteptat preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, dar şi alţi parlamentari ai formaţiunii.

         „Ne propunem să avem organizaţii în toate comunele şi oraşele judeţului şi să trecem la o altă etapă de construcţie a partidului la nivel de judeţ, să îl facem mai puternic şi să-i determinăm pe bixtriţeni să se identifice cu noi şi să ne considere o alternativă credibilă faţă de partidele mari, PSD şi PNL. Aşa cum am promis în campania electorală, mergem cât de des este posibil în mijlocul oamenilor, împreună cu domnul deputat Simionca, şi ne implicăm în viaţa cetăţenilor. Intenţia noastră este de a deveni un liant între administraţiile locale, cea judeţeană şi cea centrală, care culminează acum cu deschiderea a două birouri parlamentare, cel de la Bistriţa şi cel de la Beclean”, a declarat Caiuc Cârcu.

            În context, deputatul Ionuţ Simionca a menţionat că alegerile la nivelul organizaţiei municipale a PMP vor fi programate după conferinţa judeţeană.  „Pentru noi, municipiul Bistriţa este foarte important, la alegerile parlamentare am trecut de pragul de 6%. Vrem să ne consolidăm o organizaţie municipală puternică, cu oameni noi, veţi vedea şi la Conferinţa judeţeană viitori membri. Ne dorim să avem oameni integri, oameni care să facă diferenţa în comunitate şi nu vrem să facem organizaţie doar de dragul de a avea constituită organizaţia. Avem răbdare, avem timp, e destul de dificil să găseşti oameni de calitate care au într-adevăr intenţii bune”, a spus Simionca. Aceste a a adăugat că partidul este deschis către toţi cei care vor să se implice în politică, care au „o doză de altruism”, fără a aştepta funcţii.

         Deputatul Ionuţ Simionca va candida pentru funcţia de preşedinte a Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară. 

          

         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5