Deputatul Ionuț Simionca a fost reconfirmat președinte al PMP Bistrița-Năsăud. La conferința județeană de alegeri a fost prezent Eugen Tomac

298  de membri ai organizației Bistrița-Năsăud a Partidului Mișcarea Populară au fost prezenți în această seară la Palatul Culturii, loc unde s-a desfășurat conferința județeană de alegeri a acestei formațiuni politice.

 La eveniment a fost prezent președintele executiv, Eugen Tomac,  deputatul de Vaslui, Corneliu Bichineț cu un savuros discurs, șefii PMP de la Maramureș și Mureș, Adrian Todoran, respectiv Marius Pașcan.

Deși, la conferință de alegeri au fost invitate toate partidele politice parlamentare, doar PSD a fost reprezentat de deputatul Daniel Suciu. De altfel, liderul PMP BN, deputatul Ionuț Simionca a confirmat faptul că a trimis invitații la parlamentarii partidelor politice atât din arcul guvernamental cât și la cei din opoziție.

Pe modelul moțiunilor din PDL-ul condus cândva de Traian Băsescu, deputatul Ionuț Simionca, singurul candidat la funcția de președinte a venit cu propria sa echipă pe care a prezentat-o în fața delegaților prezenți în sală.

Ionuț Simionca: "Pregătim aceste alegeri de o lună şi nu este chiar uşor să aduci oamenii împreună, dar am reuşit să aduc oamenii apropiaţi alături de mine. În sală văd echipa mea, echipa mea fiind toţi cei care au muncit alături de mine mai devreme sau mai târziu, toţi consilierii locali care se bat pentru PMP în comunele lor, în oraş. Văd echipa care va conduce în următorii patru ani organizaţia PMP Bistriţa-Năsăud".

 

Dup vot, noua conducere a PMP Bistrița-Năsăud arată în felul următor: deputat Ionuț Simionca, președinte ales cu 260 de voturi din 298.

Prim-vicepreședinte: Ioan Caius Cârcu

Secretar general: Elisabeta Silvia Galben

Secretar gen. adjunct: Emil Marian Suciu

Vicepreședinți: Florentina Stere, Lică Mureșan, Oana Săcălean, Ionuț Ghiță, Florin Filipoiu,  Ion Similnca,

Secretari executivi: Iuliana Nestelbacher, Felicia Corcea, Adrian Găvan, Tănase Hangan, Otilia Hoza, Gheorghe Mureșan, Natu Marte, Edith Pomană. Trezorier: Felicia Rubinger.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5