Deputatul Ionuţ Simionca va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al PMP. Traian Băsescu face un pas în lateral

Liderul filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară, deputatul Ionuţ Simionca, va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii la Congresul care va avea loc la Bucureşti, în 16 iunie, la Palatul Parlamentului. Nu mai puţin de 50 de delegaţi vor fi prezenţi la acest eveniment politic intern, care se doreşte o schimbare de ştafetă în rândul PMP.

         „Este vorba despre un moment important în care preşedintele Traian Băsescu pasează ştafeta noii generaţii. Eu cred că cel care merită să preai ştafeta de la preşedintele Traian Băsescu este Eugen Tomac. Cred că sunt primul din ţară care îi cer prietenului meu, Eugen Tomac, să candideze la preşedinţia PMP, să-şi formeze o echipă, să meargă pe o moţiune sau cum doreşte. Şi eu şi Eugen facem parte din noua generaţie, facem parte din oamenii care duc mai departe lucrurile bune făcute de Traian Băsescu şi vom aduce lucruri bune pentru politica din România. (...) Eu voi candida pentru funcţia de vicepreşedinte, am o grămadă de responsabilităţi în partid, în Parlament, ca vicelider al grupului parlamentar PMP, şi o funcţie vine cu muncă, cu responsabilităţi. Funcţia de vicepreşedinte e ceea ce vreau, vreau să mă concentrez pe mediul de afaceri, pentru că în România mediul privat trebuie susţinut şi eu fiind un om de afaceri în această zonă aş vrea să mă implic”, a declarat deputatul Simionca.

         Potrivit acestuia, Traian Băsescu va face un pas în lateral, va rămâne cu o funcţie în partid, cel puţin de preşedinte onorific sau membru fondator. „Noi avem nevoie de experienţa domniei sale, este un poltician experimentat, mai ales în proiectul pe care noi ni l-am propus, cel de unire cu Basarabia. E un om care a făcut cel mai mult pentru cei din Republica Moldova şi care o experienţă în politica externă foarte vastă. Faptul că se dă ştafeta mai departe  nu va duce şi la plecări din partid”, a mai spus deputatul Ionuţ Simionca. 

 

  

 

 

Comentarii

16/06/18 17:57
cititor

Vrem, nu vrem, ne place sau ba, dupa o anumita varsta " faci un pas nu doar inapoi ci si in laturi " ... sa poata trece de tine tineretul care asteapta dupa tine pana te hotarasti tu " be.si.no.sul si ca.ca.ciosul " nehalit si nesatul, sa detii tu toate functiile din toate posturile din lumea asta si care vrei sa treci " dincolo " direct in coparseu ... !
V-as da io la toti pensionarii astia cate un sut in c*r , care ati fugit de la locurile de munca si in loc sa stati sa va vedeti de sanatate si de familie, vreti ca tinerii nostri sa stea pe tusa si sa cante " trei iezi cucuiezi " ... pe la usile voastre, sa va lamureasca sa-i lasati sa aiba si ei un loc de munca , pentru ca le vreti voi pe toate ! V-as da io tot " cumulari de pensii cu salariul " ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5