Ionuţ Simionca, noul preşedinte al PMP BN

Filiala Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a avut un eveniment deosebit în viaţa de partid – alegerea noii conduceri a filialei, în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri a PMP BN, care s-a desfăşurat în 14 martie, la Hotel Metropolis.
Au fost prezenţi 114 delegaţi din 147 care trebuiau să fie în sală, pentru cei prezenţi a fost o mare dezamăgire că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, nu a onorat cu prezenţa, fiind aşteptat cu mare interes, la fel ca şi preşedintele PMP, Eugen Tomac, care a rămas la Buzău pentru probleme importante.
Au fost prezenţi deputaţii Adrian Gurzău şi Clement Negruţ, care au transmis mesajele din partea conducerii centrale a PMP.
Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Filialei Judeţene a PMP a fost preşedintele interimar al filialei, Ionuţ Simionca, care va conduce partidul în judeţ „ca într-o familie”, formând echipă cu tatăl său, Ion Simionca, în calitate de secretar general şi fratele primarului din Livezile, Traian Simionca de la PLR şi cu Ioan Dragotă, din Livezile, în funcţia de secretar general adjunct.
Noul preşedinte a precizat faptul că a reuşit să crească numărul membrilor partidului, va fi un partid de succes, iar experienţa de viaţă îi va fi de folos pentru a aduce PMP BN pe cele mai înalte culmi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5