Geea Balazsy Titieni a devenit preşedintele Mişcării Populare din Bistriţa-Năsăud

Într-o organizare deosebită a avut loc Conferinţa Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Bistriţa. La eveniment, a participat un număr important de membri, simpatizanţi şi invitaţi pentru a-şi alege noua structură de conducere a filialei.
Întâlnirea a debutat cu Imnul PMP, urmat de Imnul Naţional, interpretat efectiv de către cei prezenţi, după care au fost transmise motivante şi emoţionante mesaje, în spiritul doctrinei partidului, de către invitaţii din judeţele vecine – Maramureş, Cluj, dar şi din partea conducerii centrale, prin secretarul general al PMP, Cristian Petrescu.
A urmat procedura de alegeri, conform statutului partidului, votându-se pentru noua structură de conducere a filialei şi alegerea preşedintelui, Geea Balazsy Titieni fiind singura candidată pentru această funcţie. În urma votului exercitat de către cei desemnaţi pentru acest eveniment, cu 120 voturi, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Filialei Judeţene PMP B-N – Geea Balazsy Titieni.
Funcţia de secretar general a fost adjudecată de Mircea Bodiu (preşedinte PMP Dumitra), în timp ce în funcţia de secretar general adjunct a fost ales Răzvan Câtu. În calitate de vicepreşedinţi au fost desemnaţi, prin vot, Adrian Lucian Ungur, Ioan Simionca, Mihai Tentiş, Ciprian Cotul etc.. De asemenea, echipa PMP Bistriţa-Năsăud a fost completată cu şase secretari executivi reprezentând diverse zone ale judeţului.

Comentarii

19/08/14 08:15
ada

Cam multi alesi! Au si acte de infiintare? D-na Secarea declara, cand s-a retras , ca nu a avut greutati cu desfiintarea deoarece nu demarase procedurile juridice de infiintare!? Consider ca la alegeri, Comisile electorale ar trebui sa controleze foarete bine documentele de infiintare a structurii care la randul ei infiinteaza un partid>

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5