P.M.P. îşi măreşte numărul de organizaţii şi vrea un procent de 11,4% la alegeri

La conferinţa de presă a Filialei Judeţene a P.M.P., la care au participat, ca invitat, d-na Laura Bota – secretar regional al P.M.P. pe Regiunea de NV şi responsabil cu activitatea filialei judeţului dl. Vasile Borş – preşedinte filială, Geea Balazsy-Tizieni – prim-vicepreşedinte, au fost puse pe tapet liniile directoare de acţiune şi politica desfăşurată de partid şi filială.
Vasile Borş a precizat că „în peste 60% din localităţi există organizaţii ale PMP, cetăţenii vin şi doresc să se înscrie în partid, fiind zilnic contactaţi în acest sens”.
Geea Balazsy-Titieni a prezentat situaţia noilor organizaţii locale a PMP constituite în Parva – preşedinte Rus Nicolae, Sângeorz-Băi – preşedinte Leon Strugari, Şieu – preşedinte Ioan Someşan, Şieuţ – preşedinte Ioan Simionca, Prundu Bârgăului – preşedinte Radu Hangan şi la încă o localitate din judeţ, punctând faptul că „nu suntem calaţi pe ideea de a racola membrii de la PD-L sau alte partide”.
Laura Bota a semnat documentele privind validarea d-lui Lucian Adrian Ungur în funcţia de preşedintele organizaţiei municipale Bistriţa a P.M.P. şi a Iuliei Egyed în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a P.M.P. BN.
A subliniat faptul că „în 25 mai a.c. P.M.P. va trece un test greu şi îşi propune un procent de 11,4% la alegeri. Partidul îl anunţă pe Ponta că are de gând să-i încurce planurile privind guvernarea României”.
Organizaţia BN a P.M.P. are un target bun, iar Bistriţa va face un procent bun la alegeri, mai ales când se implică femeile în politică, „cum este prim-vicepreşedintele Geea”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5