Oltean, despre înscrierea lui Vasile Borş şi a Geei Balazsy în PMP: PDL poate fi o piedică în calea uitării, dar nu în calea fericirii

Liderul judeţean PDL BN Ioan Oltean a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că plecările viceprimarului Vasile Borş şi ale fostului vicepreşedinte Geea Balazsy la Partidul Mişcarea Populară nu sunt un prilej de bucurie, dar nu pot fi nicio piedică în calea celor care nu îşi găsesc fericirea în PDL.

,,Am aflat eu din presă. Ca să fiu foarte sincer, nicio plecare din partid nu e un prilej de bucurie, niciuna. Dar, nici nu poate sta partidul, nu poate fi o piedică în calea fericirii care nu îşi găsesc fericire în interiorul partidului. Ştiţi, când eram tânăr şi trimiteam poze prietenilor sau prietenelor, scriam pe spate: O piedică în calea uitării.  PDL poate fi o piedică în calea uitării, dar nu în calea fericirii  (n.r. - râde)", a spus Ioan Oltean.

La întrebarea unui jurnalist cum comentează declaraţia liderului judeţean PMP BN, Cristian Ţuţuruga, care a afirmat că vor veni şi alţi primari PDL înspre Mişcarea Populară, Oltean a răspuns:

,,Ce pot să spun? Decât că este o afirmaţie foarte serioasă! Un lider nu poate să îşi permită să facă o afirmaţie neserioasă. Ce putem face? Noi ne facem politica noastră în continuare şi credem că dreapta trebuie să fie unită. Asta este speranţa noastră!"

Viceprimarul comunei Maieru Vasile Borş şi fostul vicepreşedinte PDL BN Geea Balazsy s-au înscris de joi în Partidul Mişcarea Populară. Potrivit liderului judeţean PMP BN Cristian Ţuţuruga , “şi alţi membri PDL şi-au anunţat intenţia de a se alătura PMP”, iar intenţiile acestora vor fi anunţate în perioada următoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]