Geea Balaszy: Avem onoarea de a fi alături de domnul preşedinte

Partidul Mişcarea Populară a iniţiat un protest pentru a-l determina pe Victor Ponta să renunţe la taxa suplimentară la carburant, a anunţat deputatul Elena Udrea. La miting au participat peste 10.000 de persoane.

„Credem că dacă vor fi suficienți de mulți cei care vor manifesta împotriva acestei taxe, domnul Ponta va pune în fața nevoii de a-și satisface armata de baroni din teritoriu dorința dânsului de a da curs solicitării românilor de a nu da drumul acestei scumpiri de la 1 aprilie”, a spus Elena Udrea.

Acciza suplimentară la carburanţi va duce la creşterea preţurilor şi va afecta puterea de cumpărare a românilor, iar intrarea sa în vigoare ar trebui amânată, este de părere Traian Băsescu. Preşedintele a semnat petiţia iniţiată de Partidul Mişcarea Populară.

Deşi susţine campania PMP, intitulată "Ponta te arde cu pompa", şeful statului nu a participat la mitingul organizat de liderii Mişcării Populare.
Cu toate acestea, preşedintele a fost prezent la masa de după a liderilor PMP, la un local din Bucureşti. Din Bistriţa au fost prezenţi Cristian Ţuţuruga, Geea Balaszy-Titieni, Vasile Borş şi Dănuţ Pop. Bistriţenii nu au ratat ocazia de a face o poză cu preşedintele, Geea Balaszy-Titieni-prim-vicepreşedintele PMP BN şi Vasile Borş fiind imortalizaţi într-o imagine care deja a primit sute de like-uri pe facebook şi în dreptul căreia stă scris "Avem onoarea de a fi alături de domnul preşedinte" .

Comentarii

16/03/14 20:02
ada

Presedintele ar trebui sa respecte Constitutia si sa fie neutru, dar il doare in cot , dupa cat se vede. Nu mai stie ce sa faca sa fie cu dama din Plescoi.

17/03/14 17:23
alpha

O respectă, doamnă, doar că nu vedeţi pe cei ce o calcă preş zilnic, ca să-şi apere baronii şi infractorii din ţară. nu vedeţi că avem guverne de hoţi şi penali de penibilul lumii? A fost vremea clasei muncitoare; acum e vremea hoţilor, a distrugătorilor de ţară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5