Într-o ţinută Virginia Linul, Geea Balaszy Titieni, la Cotroceni, la recepţia oferită de preşedintele Traian Băsescu cu prilejul Zilei Europei

Administrația Prezidențială a organizat azi, la ora 18.00, o recepţie oferită de preşedintele Traian Băsescu cu prilejul Zilei Europei. Evenimentul a avut loc în Grădina Palatului Cotroceni. Acesta a afirmat că „această zi are o semnificație mare pentru români, când se împlinesc 137 de ani de la proclamarea independenței României”. Printre invitaţi şi Geea Balaszy Titieni, prim vicepreședinte al PMP Bistrița-Năsăud, într-o creaţie Virginia Linul.
"A fost o ambianță extraordinară, la receptia de la Cotroceni oferită de presedintele României de Ziua Europei fiind prezent tot corpul diplomatic, indiferent de culoarea politică, oameni de cultură, sportivi. M-am simţit foarte bine, e o ocazie unică să vezi atâta lume bună. A fost un dineu cu bufet suedez şi muzică de ambianţă. Vreau să vă spun că ţinuta mea a fost apreciată de cei prezenţi. Am vrut să duc o parte din judeţul nostru acolo, pentru că Europa înseamnă şi identitatea noastră, iar iar noi ne identificăm prin frumuseţea tradiţiilor. Inclusiv prima doamnă Maria Băsescu, un model pentru mine de feminitate , eleganta şi distinctie, m-a complimentat pentru tinută spunându-mi ca ,,este o idee fericită...Ideea apartine evident Virginiei Linul . Îi mulţumesc. Deja mi-au cerut câteva persoane numărul ei de telefon pentru comenzi " declară, pentru Răsunetul, Geea. Printre cei cu care s-a fotografiat bistriţeanca amintim pe campionul Ivan Patzaichin, prinţul Paul, Theodor Paleologu -fost ministru al Culturii, dar şi cu prima doamnă a ţării, Maria Băsescu .
Din judeţul nostru au mai fost prezenţi primarul Valer Avram, din Măgura Ilvei, preşedintele Camerei de Comerţ, Vasile Bar, dar şi Rurya Egyed, preşedinte organitaţia Tineret PMP Bistrița-Năsăud.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5