La scurt timp după congresul la care se poza cu Băsescu, Geea a plecat de la conducerea PMP BN. Ce spune despre Udrea ?

"Momentul 0 ,alături de OMUL Traian Băsescu, presedintele nostru" spunea Geea Balazsy, preşedinte PMP BN, în urmă cu puţin timp, pe o reţea de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu fostul preşedinte Traian Băsescu, de la Congresul PMP. Alte fotografii arată "frumoasa mea echipă, parte din ea la congres". Fosta preşedintă Elena Udrea, ba arestată, ba la domiciliu, în dosarele DNA în cazul Microsoft şi Gala Bute, a fost o apropiată a filialei Bistriţa, unde a venit, în campania electorală, de două ori, odată la Toamna Bucatelor în Viişoara, apoi la Mănăstirea Piatra Fântânele. Tristeţe mare a fost şi la Bistriţa odată cu problemele ei, nefiind încă reglate, se pare, nici lucrurile din campania electorală. Geea Balaszy Titieni spune că nu acesta este motivul demisiei din funcția de președinte al filialei județene. Că nu are legătură cu Elena Udrea. Că îşi dorea încă din noiembrie să aibă alte proiecte personale. De ce a fost făcut doar acum pasul, nu ştim, poate este doar o coincidenţă. Geea promite că va rămâne cu sufletul alături de acest partid şi, cine ştie, poate la alegerile din 2016 se va întoarce.

"Am participat, alături de colegul meu, deputatul Adrian Gurzău, vicepreședinte al PMP, la festivitatea de numire în funcția de președinte interimar al PMP Bistrița a domnului Ionuț Simionca. Am găsit o organizație foarte bine structurată, cu oameni optimiști și pregătiți pentru a îndeplini obiectivele pe care le-am stabilit împreună. Îi doresc succes domnului Simionca și îl asigur de tot sprijinul pentru a transforma PMP într-o forță capabilă să construiască un altfel de viitor pentru români" transmite Eugen Tomac, preşedinte PMP, prezent la schimbul de ştafetă de la Bistriţa.
Partidul Mișcarea Populară a fost, în scurta lui istorie bistriţeană, cu mai multe conduceri Cristian Țuțuruga, Zorin Diaconescu, Vasile Borș, Lucian Ungur, Geea Balaszy Titieni. Ionuț Simionca, noul președinte, are o misiune grea, pentru că tăvălugul din ultima vreme apasă asupra acestui micuţ partid, pe care Geea a reuşit, în judeţ, să îl facă cunoscut.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5