Geea Balazsy Titieni, alături de preşedintele Băsescu şi de Elena Udrea, la Congresul Femeilor Populare

Președintele Traian Băsescu le-a recomandat femeilor din Partidul Mișcarea Populară (PMP) să încerce să devină independente din punct de vedere financiar față de bărbații din organizație, pentru a avea mai multă autoritate și pentru a-și putea impune voința și punctele de vedere, transmite Agerpres.
Șeful statului, care a participat în calitate de invitat la deschiderea Congresului Femeilor Populare desfășurat sâmbătă la Sinaia, a subliniat că este conștient de greutățile și mentalitățile ostile din societate cărora femeile trebuie să le facă față, motiv pentru care a susținut numeroase femei care au dorit să intre în viața politică, enumerându-le printre acestea pe Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Raluca Turcan și Elena Udrea.

'Vă recomand să fiți un partid de femei independente, nu hiperfeministe, dar independente (...) Vă dau un sfat — desprindeți-vă de dependența financiară de domni, chiar în organizațiile dumneavoastră. Găsiți soluții, faceți ceva. Cât timp veți fi dependente în orice acțiune de suportul material al bărbaților nu veți fi organizații independente și e valabil și pentru tineret. Ei vă vor face și listele cu cine merge la congres, vă vor spune și ce aveți de spus și pe cine să alegeți (...) Îmi dau seama că e greu să vorbești de așa ceva și mai ales e foarte greu să împlinești această independență, dar recomandarea mea e să încercați să o aveți măcar parțial, ca să puteți decide singure ce vreți să faceți în organizația de femei. Numai așa va fi o organizație foarte puternică, numai așa își va putea impune candidații pentru funcțiile de consilieri și parlamentari. (...) Vă sugerez să nu rămâneți dependente sută la sută nici de resursa și nici de voința domnilor', le-a spus Traian Băsescu celor peste o sută de femei prezente la congres.

În opinia sa, o soluție pentru câștigarea independenței ar fi atragerea femeilor de afaceri în Partidul Mișcarea Populară. Traian Băsescu a promis, totodată, că în momentul în care va veni în acest partid va sprijini organizația de femei pentru a avea independența despre care a vorbit.

În cadrul congresului, Ruxandra Dragomir a fost realeasă președinta organizației de femei a PMP, ea fiind singura candidată pentru această funcție.
Prim-vicepreşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Geea Balaszy-Titieni, a fost prezentă la congres, unde a socializat nu doar cu preşedinta Elena Udrea, ci şi cu preşedintele României, Traian Băsescu, şi cu Cristian Diaconescu, candidatul PMP pentru funcţia de preşedinte, după cum se vede din fotografiile postate pe facebook.

Comentarii

20/07/14 07:45
Don Juan

Geea o copiaza pe Elena Udrea, numai ca nu e blonda...in rest, habar n-am cine este si ce vrea de la viata...probabil ca multe...o fi independenta financiar ? Ok, ma insor cu ea si devin intretinut !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5