Elena Udrea, prezentă la Mănăstirea Piatra Fântânele

Elena Udrea a fost prezentă de Naşterea Maicii Domnului, la slujba oficiată la Mănăstirea Piatra Fântânele de către ÎPS Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ. Udrea s-a fotografiat cu localnici îmbrăcaţi în costume populare şi a stat de vorbă cu o parte dintre cei peste 2.000 de oameni prezenţi la slujbă.

          “Am participat astăzi la Slujba prilejuită de Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului la Mănăstirea Piatra Fântânele din Pasul Tihuţa (jud. Bistriţa-Năsăud). O mulţime de români credincioşi şi sufletişti, care m-au primit alături de ei şi m-au făcut să mă simt mândră că mă aflu în mijlocul lor. Le mulţumesc pentru toate gândurile bune şi frumoase”, a declarat Elena Udrea, la finalul vizitei.

          Aceasta a fost însoţită de Ruxandra Dragomir – preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, de liderul PMP Bistriţa-Năsăud, Geea Balazsy Titieni, şi de staff-ul filialei judeţene.

 

Udrea: Acţiunea de suspendare a preşedintelui Băsescu, un gest de o iresponsabilitate crasă

          Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a declarat  referitor la cererea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu prezentată de preşedintele Senatului. Călin Popescu-Tăriceanu, că reprezintă un gest de o iresponsabilitate crasă.

          “Vedeţi dacă nu are Dumnezeu? Când toată ţara este în slujbă de Sfânta Maria, domnul Tăriceanu are o singură grijă: cum să se pregătească el şi domnul Ponta de alegeri, în aşa fel încât să se asigure că obţin cât mai multe voturi. Este un gest de o iresponsabilitate crasă să vorbeşti acum despre suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cu două luni înainte de terminarea mandatului acestuia”, a declarat Udrea, cu ocazia prezenţei la hramul Mănăstirii din Pasul Tihuţa, citată de Agerpres.

          Elena Udrea consideră că iniţiativa lui Călin Popescu-Tăriceanu vizează polarizarea dezbaterii electorale între Victor Ponta şi Traian Băsescu, cu toate că acesta din urmă nu mai are dreptul să candideze.

          “Este o temă falsă, care să acopere o dezbatere reală, pe argumente şi este încă o strategie a domnului Ponta şi a domnului Tăriceanu de a aduce voturile care îi lipsesc lui Victor Ponta”, a spus Udrea, potrivit Agerpres.

          Candidatul la prezidenţiale al Mişcării Populare spune că premierul este în scădere în sondaje şi că printre strategiile acestuia de a aduna voturi se mai numără “aruncarea” lui Tăriceanu în competiţia electorală şi ordonanţa de urgenţă care permite primarilor şi consilierilor să îşi schimbe partidul fără a-şi pierde mandatul.

......................
Citiţi ediţia print !

Comentarii

09/09/14 20:47
Alt cititor ...

Draga "tanti"... nu te mai strofoca atata, ca nu te va alege de presedinte nici 1 % din alegatori...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5