Peste 40 de bistriţeni au participat la lansarea candidaturii Elenei Udrea

Elena Udrea şi-a lansat, duminică, oficial candidatura la Preşedinţie. Ea nu a organizat un eveniment festiv, ci un marş prin centrul Capitalei, alături de susţinători, printre care şi 40 de membri ai organizaţiei judeţene PMP BN.

“Preşedintele PMP, Elena Udrea, a preferat un eveniment cu mai puţine costuri. A evitat modelul evenimentului festiv pentru a marca lansarea candidaturii şi a preferat un marş care s-a transformat într-un protest antiguvernamental”, ne-a declarat Geea Balazsy Titieni, preşedinte PMP BN.

"Vă mulţumesc că aţi venit, cu atât mai mult cu cât nu v-a plătit nimeni şi nu este ziua mea", şi-a început Udrea discursul.

Prezidenţiabilul PMP a arătat că guvernarea PSD, guvernarea Ponta este "guvernarea zero, cu zero realizări, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate".

Udrea a mai spus că Victor Ponta este "urmaşul lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu" şi nu este "numai un prim ministru slab, ci şi un om politic foarte slab", "îl comandă baronii locali". "Victor Ponta este premierul zero. Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul zero, zero, zero", a adăugat Elena Udrea.

Ea s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, arătând că Victor Ponta l-a lansat în cursa prezidenţială drept candidat din partea dreptei, dar acesta este "candidatul iepure".

La câteva ore după lansarea oficială în campania prezidenţială, Elena Udrea s-a aflat, alături de preşedintele Traian Băsescu, într-o berărie din Capitală. Împreună cu cei doi au fost prezenţi şi premierul Emil Boc, dar şi alţi lideri ai Partidului Mişcarea Populară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5