Emil Boc: Obiectivul Elenei Udrea ca PDL să revină la guvernare în 2016 este realizabil

Sursa: mediafax

Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, la lansarea moţiunii Elenei Udrea pentru şefia partidului, că obiectivul acesteia ca PDL să revina la guvernare în 2016 este realizabil, scrie Mediafax.

Emil Boc a declarat, la Cluj-Napoca, la lansarea motiunii "Noul PDL, o noua Romanie" a candidatului la sefia partidului Elena Udrea, ca "soarta PDL este parte la ceea ce înseamnă soarta ţării şi guvernarea în viitor".

"Am spus, miercuri, explicit, că o susţin pe Elena Udrea pentru şefia PDL şi vreau să aduc câteva argumente în această opţiune. Ceea ce şi-a propus Elena Udrea ca principal obiectiv, şi anume revenirea PDL la guvernare în 2016, ca principal partid de guvernare, este unul care se poate realiza. O cunosc, ştiu ce poate, ştiu tenacitatea de care dă dovadă, ştiu capacitatea organizatorică de a putea mobiliza oamenii", a spus Boc, citat de Mediafax.

El a afirmat că PDL are nevoie de "o schimbare de ritm" şi trebuie să facă "o opoziţie de fier la USL", nu una "de catifea".
"USL guvernează fără opoziţie, iar acest lucru este dăunator pentru democraţia din România şi pentru PDL, pentru că a face opoziţie de catifea - mai bine nu o faci, nu aduce voturi", a susţinut Emil Boc.

El a subliniat că Elena Udrea a apărat întotdeauna măsurile Guvernului Boc şi de aceea a apreciat-o.

"De aceea am apreciat-o şi o apreciez în continuare. A avut forţa şi tăria sa apere nişte lucruri corecte din punct de vedere economic pentru ţară. Avem nevoie la conducerea partidului de un om care să menţină electoratul, preşedintele, alături de PDL, şi să recâştigăm electoratul pierdut. Cu un alt candidat şansele sunt zero de a păstra acest electorat al PDL, pe care îl avem în parteneriat cu preşedintele", a menţionat Boc.
Fostul lider al PDL Emil Boc a mai spus că o sustine pe Elena Udrea la şefia formaţiunii, pentru că este "bine ancorată în partid”, el spunând, totodată, că Monica Macovei ar fi un „candidat excepţional" la alegerile prezidenţiale din 2014.
Convenţia Naţională a PDL, la care urmează să aibă loc alegeri interne, va avea loc în 23 martie. Până acum şi-au anunţat candidaturile la şefia PDL Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5