P.M.P. îşi consolidează poziţia, prin fuziune, şi vizează obţinerea unui deputat

Conferinţa de presă a Filialei Judeţene a P.M.P. a pus pe tapet obiectivele şi direcţiile de acţiune în urma fuzionării recente a P.M.P. cu U.N.P.R. din România.
Preşedintele interimar al Filialei Judeţene P.M.P. – Ionuţ Simionca - a punctat şi a precizat modalitatea de consolidare a partidului în viaţa politică românească, prin fuziunea cu partidul U.N.P.R. pentru a deveni, în viitorul apropiat, a treia sau a doua forţă politică din România.
Partidul se află în reorganizare, fiind numiţi noii conducători în persoana lui Ionuţ Simionca – preşedinte interimar şi Constantin Alexandru – primvicepreşedinte filiala P.M.P.
Se va analiza situaţia actuală, în comun, în cadrul unei şedinţe privind trecerea de la U.N.P.R. la P.M.P. pentru a fi mai rapidă şi mai uşoară.
În urma fuziunii, noul partid PMP are 40 de consilieri în judeţ, are un grup parlamentar mai puternic, s-a păstrat aceeaşi siglă a P.M.P.
Alexandru Constantin a precizat că niciun membru al UNPR nu s-a retras din partid şi vor merge la P.M.P., iar în viitor îşi vor mări şi completa organizaţiile din judeţ.
Întrebaţi dacă vor mai fuziona cu alte mici partide din România, s-a răspuns că nu se cunoaşte deocamdată acest fenomen şi vor merge singuri în alegerile de la toamnă.
P.M.P. Filiala B-N vizează, la alegerile parlamentare, obţinerea unui deputat în urma voturilor exprimate de alegători, fiind un vot politic, iar perspectiva este de a ajunge pe locul doi în România, în plan politic, datorită faptului că au un preşedinte valoros la nivel de ţară.
Deci, ambiţii mari, timpul le va confirma.

Comentarii

26/07/16 18:04
alegator

Cumetrie de ocazie UNPR de stânga ”pâmpisti” de dreapta.., la ciolan înainte...! Numai că noi alegătorii nu vrem sa auzim de basiști, iar doctrinele la noi, știm ca sunt aiureli pentru fraieri, dovada metamorfoza partidulețelor peste noapte indiferent de culori.
Basism= corupție=jaf clientelar= lipsa de respect pentru cetațeni=reducerea veniturilor cetățenilor prin abuz și fraudă=violarea Constituției și a legilor țării. Am putea continua, Elena Udrea, Alina Bica, Florin Blejnar si mulți alți penali cruțați de justiție încă...! Candidați în Siberia, am văzut ce a generat basismul cu tartorul său în frunte!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]