UNPR Bistriţa-Năsăud, aproape de lansarea oficială

Uniunea Naţională pentru Progresul României este din 1 mai un partid cu acte în regulă, cu statut şi cu imn. Ce se va întâmpla în judeţul Bistriţa-Năsăud? Ce oameni şi de la ce partid au fost şi vor fi racolaţi? Ce persoane publice se vor înscrie în partid?

Până în acest moment ştim doar că, subsecretarul de stat, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, clujeanul Marian Proorocu, a fost desemnat, de Conferinţa naţională a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene UNPR B-N, iar omul de afaceri, Grigore Iuga, a fost numit, preşedinte executiv al filialei UNPR Bistriţa-Năsăud.

Alături de Grigore Iuga, din Comitetul de conducere al Grupului de iniţiativă şi sprijin al UNPR Bistriţa-Năsăud mai fac parte Cristian Hărşan-Farr- Iuga, secretar executiv, şi Iulia Roxana Marc, preşedinte executiv al organizaţiei de femei.

Grigore Iuga, preşedintele executiv al UNPR B-N a declarat pentru Răsunetul că, până la această dată, filiala judeţeană UNPR numără circa 300 de membri, iar numărul acestora este în continuă creştere. Iuga a refuzat să ofere detalii despre diverse persoane publice sau alţi oameni care vor intra în partid.

,,Prefer să nu vorbesc încă despre acest lucru. Vă vom spune mai multe în momentul în care vor semna actele de intrare în noul partid”, a spus Grigore Iuga.

Secretarul executiv al filialei judeţene UNPR B-N, Cristian Hărşan- Farr- Iuga, a mai precizat pentru Răsunetul, că persoanele care s-au înscris în partid sunt tineri, dar şi oameni de toate vârstele, aparţinând diferitor categorii sociale şi profesionale.

,, Noi încercăm să atragem de partea noastră şi acea parte din populaţie care nu şi-a dat până acum votul niciunui partid politic”, a menţionat secretarul executiv UNPR B-N Cristian Hărşan - Farr-Iuga.

În această perioadă, conducerea UNPR B-N se ocupă de treburile ,,gospodăreşti” care ţin de organizaţia judeţeană. UNPR este deja în tratative cu Primăria Bistriţa pentru obţinerea unui sediu în centrul istoric al oraşului, unde se va stabili un Birou Permanent care să constituie baza formării UNPR Bistriţa-Năsăud.

Preşedintele executiv al UNPR B-N, Grigore Iuga, a mai spus că în primă fază partidul va încerca să demonstreze că este unul de centru stânga autentic şi performant.

,,Sper să avem în cel mai scurt timp o structură închegată şi să ne punem pe treabă. Vom căuta să atragem alături de noi în special oameni, împreună cu care să câştigăm încrederea electoratului local”, a declarat Grigore Iuga.

El a menţionat că în plan organizatoric se va acţiona pentru formarea unor structuri viabile şi active cu scopul rezolvării problemelor societăţii.

Conferinţa judeţeană de alegeri urmează să se desfăşoare în următoarele 2-3 luni, ea urmând să fie programată după ce UNPR B-N va avea structuri organizatorice în majoritatea localităţilor din judeţ, potrivit lui Iuga.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5