PMP a depus listele pentru alegerile parlamentare. Ionuţ Simionca, primul la Camera Deputaţilor, Caius Cârcu, la Senat!

         Organizaţia Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a depus listele de candidaturi pentru alegerile locale din 6 decembrie, la Biroul Electoral de Circumscripţie Bistriţa-Năsăud, alături de listele de susţinători.

         „Am depus listele de candidaţi ai PMP, Filiala Bistriţa-Năsăud, la Biroul Electoral Judeţean. Suntem onoraţi să venim în faţa dumneavoastră şi suntem onoraţi să candidăm de pe listele Partidului Mişcarea Populară. La Camera Deputaţilor, voi deschide lista, pe locul doi este av. Ştefania Stere, pe locul trei ing. Augustin Borş, pe locul patru medicul Lucian Pintea – şef Medicina Legală, pe locul cinci este Ovidiu Moldovan – şef district, pe locul 6, ec. Dorel Bertel – om de afaceri, iar pe locul şapte este Ioan Bereş – cel mai tânăr şi cel mai nou membru al PMP, care a candidat pentru Consiliul Local Bistriţa de pe locul 10. Am considerat că este necesar să susţinem tineri la candidaturile pentru parlamentare.

         La Senat deschide lista colegul nostru Caius Cârcu de la Beclean, jurist de profesie, pe locul doi este doamna director Oana Săcălean, pe locul trei este prof. Ioan Gavrilă Ciherean şi pe locul patru este o doamnă din mediul privat – Zamfira Bălos”, a declarat deputatul Ionuţ Simionca.

         Liderul PMP B-N a menţionat că este o listă de oameni oneşti, harnici, care au muncit în campania pentru alegerile locale şi care au primit sprijinul cetăţenilor.

         „Este important să ştiţi că eu în Parlamentul României am fost, de departe, cel mai harnic parlamentar al judeţului Bistriţa-Năsăud. Am avut peste 160 de propuneri legislative din care 20 au devenit legi. Am luat cuvântul şi am luptat pentru bistriţeni de la tribuna Parlamentului de peste 240 ori. Am încercat să-i reprezint pe bistriţeni cu onestitate, cu demnitate şi să-i pun pe primul loc. Pentru mine, bistriţenii au fost pe primul loc”, a adăugat deputatul Simionca. 

         Parlamentarul PMP a precizat că iniţiativele sale legislative au pornit de la discuţiile cu cetăţenii judeţului, cu primarii, cu mediul de afaceri. „Totdeauna, am pus judeţul pe primul loc. Am făcut legi bune, care ajută la dezvoltarea comunităţilor, care aduc un plus de siguranţă bistriţenilor, şi vă amintesc „Legea Colectiv”, care deja se aplică, legea de instalare a barierelor la calea ferată, am reuşit să aducem ambulanţe. Am reuşit să facem un proiect de lege pentru dezvoltarea economică zonală, Autostrada Nordului, care a primit un aviz favorabil la Senat şi mai este doar un pas până va deveni lege şi va primi votul în Camera Deputaţilor”, a spus Ionuţ Simionca.

         Nu în ultimul rând, acesta a mulţumit celor peste 7000 susţinători care au semnat pe listele PMP – la nivel naţional au fost adunate peste 280.000 semnături -, dar şi celor care i-au votat la alegerile locale.

         „Aceşti 14.000 de bistriţeni care şi-au pus baza în noi vor fi reprezentaţi în Consiliul Judeţean, Consiliul Local Bistriţa şi consiliile locale. Votul lor a fost unul util şi vor arăta acest lucru prin prestaţia fiecărui consilier în UAT-ul unde va munci pentru cetăţeni. (...) Suntem alternativa partidelor tradiţionale. În timp ce alţi parlamentari de Bistriţa-Năsăud şi-au văzut doar de interesul de partid, Ionuţ Simionca a muncit şi şi-a văzut de bistriţeni. Sloganul cu care mergem noi în această campanie: Bistriţa-Năsăud pe primul loc! Continuăm împreună”, a concluzionat Ionuţ Simionca.

 

 

 

 

Comentarii

21/10/20 10:32
cititor de Bistrita

Nu-s corupti... ci sunt lipsiti total de experienta politica si manageriala si total paralei cu economia si administratia publica . ASTA-I BAIUL BAIULUI !
Si nu va mai trageti CU " CARAMIDA-N oua " ... ca numai va doare si va trageti degeaba. Coruptie exista de cand lumea si in absolut in toate tzarile mai mult ori mai putin democratice, problema este " nivelul " ei si sferele in care ea exista, precum si puterea statului ca s-o controleze si s-o tina la un nivel scazut, ca ea nu va dispare in vecii vecilor, nicaieri .
Eu as impune o anumita varsta pentru functiile la care se accede si anume ( exemplificativ nu inseamna ca asta-i si solutia ) :
- PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR UNDEVA INTRE 35-70 DE ANI ;
- PENTRU FUNCTIILE DIN MINISTERE , UNDE VA INTRE 40-65 DE ANI ;
- PENTRU FUNTIILE DIN PARLAMENT , UNDEVA INTRE 40-65 DE ANI ;
- PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE DE TZARA , UNDEVA INTRE 45-70 DE ANI .
IN REST, TINERII SA OBTINA FUNTII EXECUTIVE, " PE LANGA " ACESTI SPECIALISTI CU EXPERIENTA... UNDE SA INVETZE, SA DOBANDEASCA EXPERIENTA SI EXPERTIZA NECESARA ... ETC .
Nu este suficient sa ai " vlaga si vointza "... trebuie si sa te pricepi si sa fi pregatit pentru " lucrul bine facut " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5