PMP BN: Ionuţ Simionca deschide lista la Camera Deputaţilor, Ioan Cârcu, la Senat

Partidul Mişcarea Populară şi-a stabilit listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu o singură excepţie, niciuna dintre nominalizări nu a mai candidat pentru Parlamentul României, astfel că se îmbină tinereţea, cu noutatea, completate cu foarte multă muncă, după cum remarca, într-o conferinţă de presă, liderul judeţean Ionuţ Simionca.
 
Este evident că românii au nevoie de o nouă clasă politică. Vedem zilnic în presă, dar şi pe stradă, oamenii pe care PMP Bistriţa-Năsăud a hotărât să-i aducă în faţa electoratului. Sunt oameni care provin din rândul celor dornici de a schimba clasa politică nu doar ca înfăţişare, ci şi cu idei, proiecte noi, nefiind coordonaţi de nimeni, din spate.  Toate ideile noastre vin din iniţiativă proprie, nu de la vreun păpuşar sau de la un om care vrea să controleze ce se întâmplă pe scena politică a judeţului nostru. În perioada campaniei vom veni cu lucrui care sunt propuse de cetăţeni, probleme reale ale comunităţii, lucruri care trebuie rezolvate în judeţul nostru”, a precizat Simionca.
 
Astfel, la Camera Deputaţilor, pe primul loc este Ionuţ Simionca (32 ani), preşedintele PMP BN, de profesie inginer zootehnist. Locul doi este ocupat de Diana Orşan (25 ani), cel mai tânăr candidat la nivel judeţean, vicepreşedinte PMP Bistriţa, de profesie medic. Oana Andreea Săcălean (35 ani), preşedintele OF PMP BN, de profesie inginer economist, este pe locul trei. Politologul Ioan Vasile Bindea (40 ani), prim-vicepreşedintele PMP BN, este propunerea de pe locul patru. Nu în ultimul rând, Adrian Mihai Bodiu (43 ani), preşedintele interimar al PMP Năsăud, inginer la CFR SA, este nominalizarea de pe locul cinci.
 
La Senat, de pe prima poziţie intră în cursă juristul Ioan Caius Cârcu (41 ani), din Beclean, secretar general al PMP BN, în timp ce a doua poziţie îi revine economistului Grigore Iuga (64 ani), vicepreşedinte PMP BN. 
 
Altfel, noul preşedinte interimar al PMP Năsăud este Mihai Adrian Bodiu, de profesie inginer transporturi, angajat al companiei CFR SA, care-şi propune „să preia dezamăgirea din urma alegerilor locale, când PNL a făcut alianţă cu PSD, iar electoratul a rămas surprins de manevră”.

Comentarii

13/10/16 16:33
alegator

Noua clasa politica...?!!! ...sa o credeti domniile voastre, ca faceti ce vreti...., papusarul Traian Basescu chiar exista, trage sforile din umbra si stim ce poate. Pacat de niste tineri care se inroleaza, fara procese de constiinta sub stindardul unui lider corupt dar inca lasat in pace si care si-a dovedit limitele. In mod evident predominand limitele malefice celor pozitive. Nu ne pacaliti...., cei care-l iubesc pe Basescu pot sa si-l ia acasa sau sa mearga impreuna undeva in Africa, stim deja ca Basescu, ajuns din nou la butoanele puterii va dezvolta o noua mafie, care sa ne jefuiasca si sa ne insulte din nou. Ati furat destul si inca nu ati dat socoteala....! Ascundeti-va..!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5