Ionuţ Simionca (PMP BN): Iubesc Bistriţa-Năsăud. Mă implic pentru că vreau să schimb clasa politică

Partidul Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud a depus listele de candidaţi la Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud, liderul judeţean, Ionuţ Simionca, menţionând că formaţiunea şi-a propus să obţină un mandat de deputat şi unul de senator. Acesta a spus că mizează pe faptul că lumea este dezamăgită de clasa politică actuală, iar PMP reprezintă o alternativă pentru electorat.

         „Este evident că actuala clasă politică trebuie schimbată. Tinerii spun asta, părinţii spun asta, bunicii spun asta, toată lumea spune asta. Majoritatea politicienilor sunt corupţi, neperformanţi, îşi urmăresc interesul propriu şi au uitat de interesul cetăţeanului. Partidele mari nu iau în considerare dorinţa de schimbare a cetăţenilor. PSD propune pentru Bistriţa-Năsăud aceiaşi oameni, fără performanţă politică, iar PNL susţine un prim ministru care nu este membru al partidului, recunoscând astfel incompetenţa propriilor membri. De aceea, PMP BN vine cu o echipă de oameni noi în politică şi performanţi în mediul privat. Iubesc Bistriţa-Năsăud, de aceea m-am întors acasă. Bistriţa pentru mine înseamnă familie, tradiţie, Bistriţa pentru mine înseamnă bunăstare. Mă implic în această cursă electorală pentru că îmi doresc să schimb actuala clasă politică”, a declarat Ionuţ Simionca.

Astfel, la Camera Deputaţilor, pe primul loc este Ionuţ Simionca (32 ani), locul doi este ocupat de Diana Orşan (25 ani), de profesie medic. Oana Andreea Săcălean (35 ani), preşedintele OF PMP BN, de profesie inginer economist, este pe locul trei. Politologul Ioan Vasile Bindea (40 ani), prim-vicepreşedintele PMP BN, este propunerea de pe locul patru. Nu în ultimul rând, Adrian Mihai Bodiu (43 ani), preşedintele interimar al PMP Năsăud, inginer la CFR SA, este nominalizarea de pe locul cinci.

La Senat, de pe prima poziţie intră în cursă juristul Ioan Caius Cârcu (41 ani), din Beclean, secretar general al PMP BN, în timp ce a doua poziţie îi revine economistului Grigore Iuga (64 ani), vicepreşedinte PMP BN. 

 

 

Comentarii

27/10/16 07:26
alegator

Stop! Fratele nostru, daca oameni noi, inseamana Traian Basescu si doctrina lui ne-am lamurit...! Chiar ne credeti fraieri... sa veniti cu asemenea gogoși, nici purcelusii de o saptamana nu va cred domnule... zootehnist?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5