Ionuţ Simionca (PMP): Pentru primele alegeri locale, am obţinut un scor bun. Vom continua să luptăm pentru Bistriţa

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud susţine că formaţiunea a obţinut un scor bun la nivel municipal şi judeţean şi că va continua să militeze pentru schimbare şi pentru reprezentarea cetăţenilor. De altfel, Ionuţ Simionca le-a mulţumit cetăţenilor care i-au acordat votul lui şi PMP, echipei de voluntari care a muncit în această campanie electorală.

         „La nivel municipal, eu, în calitate de candidat, am scos 4,12%, iar PMP – 4,2%. Vreau să le mulţumesc celor 1200 de bistriţeni care m-au votat, m-au ales şi au avut încredere în mine. Voi continua să militez pentru schimbare, să lupt pentru noi, pentru Bistriţa. E un scor bun pentru că, să nu uităm, acum câteva luni am început campania şi organizarea partidului şi în comparaţie cu alţi lideri politici şi alte partide – PMP e la primul set de alegeri locale – cred că un scor de 4,20 la nivel municipal e un scor bun”, a menţionat Simionca, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Acesta a precizat că la nivel judeţean, PMP s-a situat pe locul 5, cu un scor de 3,6%, aproximativ 5000 de voturi. În plus, PMP a reuşit să câştige 20 mandate de consilier local. „Le doresc succes şi le reamintesc că au fost aleşi de către cetăţeni să lupte pentru cetăţeni şi să nu-i dezamăgească, să muncească în folosul comunităţii şi al cetăţenilor. Le urez multă forţă de muncă şi să ia deciziile potrivite pentru cetăţean”, a adăugat Ionuţ Simionca. Cel mai bun rezultat al PMP a fost obţinut de organizaţia Livezile, cu un scor local de 18,6% şi trei mandate de consilier local.

         În context, liderul PMP BN a menţionat că a învăţat foarte multe din această campanie electorală, că are viitorul în faţă şi că va începe munca pentru alegerile parlamentare din toamnă, prin constituirea organizaţiilor în toate cele 62 de unităţi administrativ-teritoriale.

         „Celor care au câştigat primăriile din judeţ le transmit un mesaj sincer: domnilor, aţi fost aleşi pentru a nu ştiu câta oară sau pentru prima dată, vă rog frumos să apreciaţi cetăţeanul. Îi doresc şi actualului primar, domnului Ovidiu Teodor Creţu, succes, spor la treabă şi să ia în considerare ce vrea bistriţeanul”, a concluzionat Ionuţ Simionca.

Comentarii

10/06/16 15:57
alegator

La cați bani ați investit în campania electorală condusă direct de către tartorul Traian Băsescu rezultatul nu este deloc bun! Totuși de unde atâția bani..? Mai mulți ca la partidele mari, or fi din furăciunile regimului Băsescu? Bucuria noastră este că nu accedeți la bucate și nu-i veți putea recupera..”investiția!” Nu îndrăzniți la parlamentare că nu vă votăm..., știm cine este Traian Băsescu am reușit în final să-l cunoștem...!

22/09/16 00:48
alt alegator

Mult success iti dorim, Ionuţ Simionca, suntem convinsi ca vei obtine un scor bun la alegerile parlamentare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5