PMP va fi reprezentat de trei doamne în Consiliul Local Bistriţa - Silvia Galben, Ştefania Stere şi Oana Săcălean!

          Ionuţ Simionca, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că formaţiunea va fi reprezentat de trei doamne în Consiliul Local Bistriţa, asta după ce a obţinut 12,6% din preferinţele electoratului. Este vorba despre prof. Silvia Galben, av. Ştefania Stere şi ec. Oana Săcălean.

          „Mulţumesc tuturor bistriţenilor şi cetăţenilor care ne-au votat şi ne-au dat încrederea. Sunt onorat şi responsabilizat. Votul de încredere pe care l-am primit din partea bistriţenilor ne obligă să ne implicăm în mod activ în formarea majorităţilor pentru a le putea reprezenta interesele şi pentru a-i asigura că nu există niciun fel de derapaj din partea partidelor tradiţionale. La nivel judeţean am luat aproximativ 14.000 voturi. Oamenii au încredere în munca pe care organizaţia PMP B-N a dus-o şi o va duce în continuare. A fost o luptă extraordinară pe care am dus-o cu partidele tradiţionale şi vreau să-i asigur pe toţi cei care au votat PMP că vom continua să ne batem pentru ei. Vor fi reprezentaţi cu cinste şi onoare”, a declarat Ionuţ Simionca.

          Liderul PMP B-N a menţionat că formaţiunea sa este „pe val”, partidul care a înregistrat cea mai mare creştere de la alegerile locale precedente. „Chiar dacă nu am devenit primar, cele 15,2 procente din voturile exprimate de bistriţeni mă obligă să merg mai departe pentru schimbarea oraşului în bine şi pentru schimbarea comunelor în bine”, a adăugat el.

          În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, încă nu a luat o decizie pentru cei patru reprezentanţi ai PMP. În consiliile locale, PMP are 75 de consilieri locali, „oameni sinceri, oneşti, muncitori, puşi să lupte cu primarii”.

Comentarii

05/10/20 11:04
cititor

Dooomnul Ionutz, de ce sa renuntzati, ca doara cat de buna si gustoasa este chiar si " zama " de la " ciolanul cu fasole "... nu neaparat " carnea pe pe cioante " ... ! Eu va admir curajul si insistenta Dvs politica ... si merita incercat , zic io, nu de alta dar faceti parte din generatia TANARA si nu compusa neaparat din mister Base... Voiculescu... Iliescu, Nastase, ori altii din generatia lui Stalin ... neaparat .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5