Ionuț Simionca și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bistrița! Silvia Galben, la președinția Consiliului Județean!

Ionuţ Simionca, liderul Partidului Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud, şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Acesta i-a avut alături pe secretarul general Silvia Galben – candidatul PMP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, pe Caius Cârcu – candidatul PMP pentru Primăria Beclean şi pe av. Ştefania Stere – candidat pentru Consiliul Local Bistriţa, dar şi membri ai echipei de campanie.

          „Am reuşit să depunem listele de candidaţi la Consiliul Local al municipiului Bistriţa, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Tot atăzi am depus listele şi pentru Consiliul Judeţean, iar doamna Silvia Galben şi-a înscris candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Suntem o echipă de oameni tineri, am pornit la drum cam în aceeaşi perioadă. Ne-am bazat foarte mult pe oameni noi, tineri care nu au fost compromişi, care-şi doresc o reală schimbare a administraţiei municipale şi judeţene. Cred că suntem suficient de experimentaţi, avem energie, suntem de bună credinţă şi mergem cu inima pentru oraşul nostru, pentru judeţul nostru mai departe”, a declarat Ionuţ Simionca.

          Candidatul PMP pentru Primăria Bistriţa a precizat că listele de candidaturi au susţinerea a peste 1500 de bistriţeni, respectiv a peste 5.000 persoane la Consiliul Judeţean. Potrivit acestuia, întâlnirile cu oamenii au reliefat faptul că aceştia sunt nemulţumiţi „de cele două partide tradiţionale, PSD şi PNL”. „Vedem că nu mai au curajul să candideze sub nume propriu, candidează sunt semnul electoral al unei alianţe, pentru că ştiu că vor primi un vot de blam”, a precizat Simionca.

          Ionuţ Simionca a punctat şi câteva dintre priorităţile mandatului său, şi anume „eliminarea corupţiei din Primărie”, modernizarea infrastructurii, renovarea şcolilor, construcţia de grădiniţe. „Bistriţenii îmi spun supărările şi nemulţumirile şi îşi doresc să schimbe actuala clasă politică. Cred că mesajul meu este foarte clar şi foarte simplu: Reuşim împreună. Schimbăm Bistriţa. Fac un apel către toţi cetăţenii care-şi doresc o schimbare în municipiu şi judeţ să vină alături de mine”, a mai menţionat liderul PMP B-N.

          Ionuţ Simionca l-a prezentat şi pe câştigătorul concursului de proiecte pentru Bistriţa, tânărul Ioan Bereş care propune reabilitarea Turnului Dogarilor, amenajarea unui amfiteatru şi a unui cinematograf în aer liber.

          „Cred că este un început bun, îi doresc succes şi colegei mele Silvia Galben care intră într-o aşa zisă luptă a bărbaţilor, dar e mai bărbată decât mulţi politicieni din Bistriţa. Alături de echipa mea vom veni cu proiecte pentru Bistriţa, pentru bistriţeni şi făcute de bistriţeni”, a concluzionat acesta.

Candidaţii PMP pentru Consiliul Local Bistriţa!

 

1

SIMIONCA

IONUȚ

2

GALBEN

 

 

SILVIA-ELISABETA

 

3

 

STERE

FLORENTINA–ȘTEFANIA

4

SĂCĂLEAN

 

 

OANA-ANDREEA

5

 

PINTEA

VASILE – LUCIAN

6

KECSKÉS-SIMIONCA

 

 

TIBERIU-CIPRIAN

7

HUZMEZAN

 

 

CRISTIAN

8

AVRAM

 

 

ANAMARIA

9

MANOLACHE

 

 

VICTOR-BOGDAN

10

BEREȘ

 

 

IOAN

11

SUCIU

 

 

EMIL-MARIAN

12

VEJA

CĂLIN

13

KIS

CRISTIAN

14

RUS

ADRIAN-REMUS

15

SILEA

 

DORIN-PETRU

16

ONC

 

 

RADU-SORIN

17

 

 

ȘANDOR

RADU-MINODOR

18

 

 

POPA

GHEORGHE-FLORIAN

 

19

 

POPA

ROXANA-MARIA

 

20

 

URECHE

MIHAI-BOGDAN

 

21

 

CALACIU

DIANA-MARCELA

 

22

 

LEONTE

MARIUS - CĂTĂLIN

 

23

 

BERTEL

NICOLETA-SIMONA

24

 

 

MACARIE

CĂLIN

25

 

 

REBRIȘOREAN

IOAN

26

 

 

OPROAIE

ANTONIO

27

 

 

AVRAM

IOAN-MARIUS

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5