Ionuţ Simionca şi Grigore Iuga deschid, foarte probabil, listele PMP la alegerile parlamentare

Filiala judeţeană a Partidului Mişcarea Populară este pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte conturarea listei de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Printre cei care şi-au anunţat intenţia este liderul Ionuţ Simionca, Vasile Bindea şi Caius Cârcu, la Camera Deputaţilor şi Grigore Iuga, noul preşedinte interimar al PMP Bistriţa, la Senat.

         De altfel, PMP BN a demarat campania de strângere a semnăturilor de susţinere a listelor, obiectivul fiind 5000-6000 de persoane. „Cel mai important lucru sunt susţinătorii, oamenii care îşi doresc altfel de conducere, altfel de oamni care să îi reprezinte”, a menţionat Simionca, anunţând o campanie axată pe discuţii cu fiecare alegător.

Sunt bucuros că ne regăsim după atâta timp într-o formaţiune politică. Pentru mine a fost şi este un punct strategic, adică imediat după Revoluţie, dacă mai ţineţi minte, am fost singura persoană din ţară care am intervenit pentru a sparge monopolul la nivelul serviciului de salubrizare. De data aceasta vreau să mă implic la nivel naţional, pentru că am discutat cu mulţi colegi din ţară. Se repetă aceeaşi greşeală pe care a făcut-o judeţul Bistriţa-Năsăud. M-am hotărât să fac parte din noua organizaţie, unificându-se UNPR cu PMP. (...) Ca să avem un cuvânt greu de spus la nivel naţional, va trebui să fiu prezent în Parlamentul României pentru a promova aceste proiecte, să nu-şi bată nimeni joc de societăţile comerciale, indiferent că sunt pe domeniul de salubrizare sau alt domeniu. În acest fel se va sparge monopolul”, şi-a motivat reactivarea politică Grigore Iuga, preşedintele interimar al PMP Bistriţa.

 

 

 

   

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5