Deputatul Ionuţ Simionca: Sunt alături de locuitorii din Bistriţa-Năsăud afectaţi de inundaţii. Îmi arăt disponibilitatea să îi ajut cu tot ce îmi stă în putere

Am vorbit cu mai mulți primari din localitățile județului Bistrița-Năsăud afectate de inundații și aceștia mi-au confirmat că oamenii sunt supărați și îngrijorați din cauza pagubelor înregistrate pe seama fenomenelor meteo extreme din ultimele zile. Nu vorbim doar de case inundate, ci și de culturi agricole compromise, de poduri, podețe și drumuri distruse.

Este responsabilitatea prefectului Ovidiu-Victor Frenț să solicite de urgență Guvernului bani din Fondul de Intervenții în vederea despăgubirii cetățenilor și refacerii infrastructurii distruse din cele două orașe și 14 comune din județul Bistrița-Năsăud inundate. 

Vreau să le mulțumesc, pe această cale, pompierilor care au salvat vieți intervenind cu promptitudine pentru evacuarea preventivă a populației din zonele expuse, amenințate de ploi și inundații.

Sunt alături de locuitorii județului Bistrița-Năsăud care și-au văzut casele distruse și culturile agricole compromise de ape și îmi arăt toată disponibilitatea să îi ajut cu tot ce îmi stă în putere!

sursa: facebook Ionuţ Simionca

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5