Deputatul Radu Moldovan, noul purtător de cuvânt al PSD

sursa: Mediafax

Deputatul Radu Moldovan, preşedinte al organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, a fost desemnat, miercuri, purtător de cuvânt al PSD, el fiind prezentat în noua sa calitate de liderul PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

Ponta a precizat că Moldovan este deputat la al doilea mandat, el fiind şi un reprezentant al unei organizaţii importante a PSD din Ardeal, respectiv PSD Bistriţa Năsăud.

El a adăugat că, prin desemnarea unui lider al unei organizaţii din Ardeal în calitatea de purtător de cuvânt, se compensează un deficit de reprezentare pe care organizaţiile din Ardeal şi Banat o au, prin votul Congresului, la nivelul conducerii partidului.

Preşedintele PSD a arătat că are încredere în Radu Moldovan şi că îl consideră potrivit pentru a-şi desfăşura activitatea în calitatea de purtător de cuvânt.

Ponta şi-a exprimat, totodată, speranţa ca la şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) de joi să fie aprobate propunerile pe care le-a făcut pentru funcţiile numite din BPN, el precizând că mulţi dintre cei propuşi sunt din zonele Ardeal şi Banat.

La rândul său, Radu Moldovan a precizat că îşi doreşte o mai bună comunicare a PSD cu presa, el apreciind că este necesară transmiterea mai multor informaţii oficiale din partea PSD şi limitarea celor difuzate "pe surse".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5