Deputatul Robert Sighiartău, la evenimentul "National Prayer Breakfast": Ideile fundamentale care ne unesc cu adevărat - Dumnezeu, familia și România!

Deputatul liberal Robert Sighiartău a participat, la Parlamentul României, la National Prayer Breakfast. Tema de anul acesta a fost “Mandatul imperativ al păcii: Între exemplu personal, demers comun și serviciu public”. "Un eveniment mai special care adună laolaltă oameni din politica, administratie, bussines și biserică - uniți pentru a promova ideile fundamentale care ne unesc cu adevărat :Dumnezeu, familia și România!", a transmis Robert Sighiartău.
***
Au fost prezenți reprezentanți ai Președinției, membri ai Parlamentului și Guvernului României, lideri din administrație, educație, cultură, diplomație, sănătate, afaceri, reprezentanți ai corpurilor profesionale, ai clerului și ai societății civile din România, împreună cu invitați din Statele Unite și Europa.
Pornind de la contextul actual, al perioadei de instabilitate al unui mediu de securitate mai sensibil ca oricând în Europa, al unor multiple crize, provocări și amenințări fără precedent în istoria Uniunii Europene, într-o Românie aflată în proximitatea unui conflict sângeros, tema de anul acesta propusă spre dezbatere de către Grupul de Rugăciune al Parlamentului României a fost “𝑀𝑎𝑛𝑑𝑎𝑡𝑢𝑙 𝑖𝑚𝑝𝑒𝑟𝑎𝑡𝑖𝑣 𝑎𝑙 𝑝𝑎̆𝑐𝑖𝑖: 𝐼̂𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑒𝑥𝑒𝑚𝑝𝑙𝑢 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛𝑎𝑙, 𝑑𝑒𝑚𝑒𝑟𝑠 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛 𝑠̦𝑖 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑢 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5