Deputatul Suciu: Preocuparea noastră este să ne respectăm promisiunile legate de investiţii

Deputatul Daniel Suciu susţine că principala preocupare a social-democraţilor este respectarea promisiunilor cu care s-au prezentat candidaţii în iunie 2012, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, asta contrar declaraţiilor făcute de Opoziţie, care susţine că „nu se lucrează, nu se face nimic”.
Deputatul PSD a dat o serie de exemple cu privire la investiţiile în infrastructura rutieră, infrastructura de apă şi apă uzată, care se derulează în judeţul Bistriţa-Năsăud. „Am spus de nenumărate ori că una dintre preocupările noastre o reprezintă „apă pentru zona de Câmpie”. Pe Ordonanţa 28/2013, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în acest an, sunt cuprinse trei comune de pe zona de Câmpie, cu 13 sate, pentru introducerea apei, şi anume, Urmeniş, Miceştii de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie. La Silivaşu de Câmpie, autorităţile au rezolvat această problemă printr-un proiect pe Măsura 322, iar la Şieu Odorhei, din economiile făcute în cadrul primei etape a Master Planului de apă şi canalizare, cel puţin în patru sate”, a precizat Suciu.
Pentru infrastructura rutieră, deputatul PSD a menţionat tronsoanele Poienile Zagrei – Suplai – Zagra, Breaza – Purcărete – Negrileşti, modernizarea drumurilor spre reşedinţele comunelor Milaş, Leşu etc. ”.
„Aceasta este preocuparea noastră, atât a reprezentanţilor noştri de la Consiliul Judeţean, dar şi a noastră, a celor care ocupăm astăzi nişte funcţii. Ne interesează astăzi foarte puţin ceea ce este pe piaţa politică şi vă spun că oricâte declaraţii ar face colegii noştri, acesta este singurul răspuns pe care noi îl vom da”, a concluzionat Suciu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5