Deputatul Suciu: Primarul nu se mai vede de iarbă! Tot PSD e de vină?

Deputatul Daniel Suciu i-a propus primarului Ioan Turc să facă „un ecumenism politic” şi să se apuce amândoi de cosit prin Bistriţa, asta pentru că oraşţul arată foarte rău şi căpuşele se simt ca acasă în Bistriţa, la fel ca în Bucureşti. 

„Îl întreb pe domnul Turc direct: domnule primar, îţi place cum arată Bistriţa? Parcă ţi-ai luat model pe Boc şi pe Bolojan şi ai sfârşit, domnule Turc, cu toată şleahta de consilieri, arhanghelii dreptei, prin a lua model pe Clotilde şi pe Nicuşor. În Bistriţa şi în Bucureşti, căpuşele sunt la ele acasă şi iarba este de un metru. Pentru asta, tot PSD este de vină? Şi pentru această grea moştenire, Creţu este de vină? Nu am de gând să ne ascundem după deget şi să nu recunoaştem greşelile pe care le-a făcut PSD, dar şi pentru ce vedem pe stradă tot PSD este de vină?

Am o veste proastă pentru bistriţeni, cred că va trebui să luăm noi coasa şi să cosim printre blocuri şi pe la intersecţii, că nici nu se văd maşinile. Nu se va reuşi semnarea acelui contract, dacă se face contestaţie, ne prinde luna august. Va trebui să cosim noi, pentru că aceşti competenţi de Primăria Bistriţa s-au trezit în luna iunie că e trecută primăvara, primăvara plouă şi dacă plouă, creşte iarba. Şi pentru asta aveţi răspunsuru sofisticate, căutaţi piatra filozofală, tot alţii sunt de vină? Nu, voi sunteţi de vină.

Voi aţi venit la guvernare în plan naţional şi judeţean pentru că aţi spus că sunteţi mai buni decât noi. Nu sunteţi mai buni decât noi, sunteţi o catastrofă, începând cu Turc, Dolha şi Sighiartău.

Ne dăm cu bicicletele, încurajăm mersul pe biciclete, dar iarba când o tăiaţi?

Îi propun domnului Turc, suntem amândoi aproximativ de aceeaşi înălţime, nu avem aceeaşi anvergură politică, dar îi propun să facem un lucru de ecumenism politic. Eu îmi iau coasa, dl. Turc îşi ia coasa şi ne apucăm pe persoană fizică, dacă instituţional sunt incompetenţi, să ne apucăm de iarba din oraş.

Am ajuns de râs cu iarba atât de înaltă. Asta este imaginea cea mai emblematică a succesului PNL în municipiul Bistriţa şi judeţul Bistriţa-Năsăud: un secretar general fugit în lume şi un primar care nu se mai  vede de iarbă”, a declarat deputatul Daniel Suciu, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5