Despre implanturile dentare si utilitatea acestora

 Implantul dentar este, de fapt, radacina dintelui artificial prin care va fi inlocuit dintele lipsa de pe arcada. Acesta este confectionat dintr-un material biocompatibil din toate punctele de vedere, denumit titan.

            Clinica stomatologica Dr.Serban este o institutie specializata in tratarea dintilor menita sa ofere tuturor clientilor rezultate satisfacatoare si de lunga durata. Aceasta ofera o gama variata de servicii: chirurgie orala, estetica dentara, terapie restaurativa, paradontologie, ortodontie, implantologie, terapie endodontica, extractie molar minte si protetica dentara. De asemenea, clinica detine un cabinet de radiologie dentara si un microscop dentar.

            Pentru persoanele care doresc sa faca implanturi dentare de calitate in Bucuresti, aceasta clinica pune mereu la dispozitie tratamente sigure si eficiente. Principiile de baza dupa care se ghideaza medicii stomatologi sunt profesionalismul si seriozitatea.

            Toate procedurile realizate in cadrul cabinetelor clinicii Dr.Serban se desfasoara in conditii de maxima siguranta si ofera cele mai bune rezultate. Comparativ cu celelalte servicii stomatologice de pe piata, cele pe care le promoveaza aceasta clinica se caracterizeaza prin cea mai inalta calitate, dar si prin preturi care intrec orice competitie.

            In ce constau implanturile dentare?

            Implantul dentar este reprezentat de un surub confectionat din titan. Prin intermediul unor tehnici speciale, care sunt plasate la nivelul osului maxilar sau mandibular, acestea vor inlocui dintele sau dintii ce lipsesc de pe arcada.

            Toata perioada terapiei de implanturi va fi divizata pe etape, pe parcursul a 3-9 luni, in functie de complexitatea problemei. Apoi, implantul va fi acoperit cu un bold de vindecare si o coroana provizorie. Cele doua au rolul de a acomoda gingia, ulterior favorizand aplicarea si rezistenta protezei definitive.

            Posibilitatea plasarii implantului definitiv chiar dupa ce a fost extras dintele bolnav nu este exclusa. Pentru realizarea acesteia, medicii clinicii Dr.Serban folosesc tehnici moderne special create pentru a facilita procedura, reducand timpul de tratament si, in acelasi timp, conservand osul pe care se va realiza implantul.

            Tot in cadrul acestei sedinte, pentru a lucra eficient si pentru a salva putin din timpul pacientului, se poate pune si coroana provizorie, protezarea imediata desfasurandu-se in conditii de maxima siguranta, dupa ce a fost inlaturat orice posibil risc.

            Tehnici moderne in materie de implantologie

            Toate metodele deja mentionate reprezinta tehnici sigure si de lunga durata, iar medicii clinicii Dr.Serban sunt specializati in aplicarea acestora. Pentru ca sanatatea dintilor este foarte importanta, serviciile furnizate de acestia sunt dintre cele mai moderne, folosite in toata lumea cu succes.

            Foarte multe persoane prezinta o calitate si o cantitate a osului extrem de scazuta in zonele in care s-au realizat extractii dentare in trecut. Pana recent, acestia erau refuzati de medicii stomatologi din cauza riscurilor care existau, in cazul lor tehnicile fiind contraindicate.

            In societatea curenta, au avut loc o serie de schimbari pozitive, care au facilitat rezolvarea si acestui tip de probleme, in care un implant dentar nu se poate realiza din cauza zonei afectate de extractie.

            Noile tehnici care s-au dezvoltat permit inserarile de implanturi si in cazul celor care sufera pe urma procedurilor facute in trecut. In ce constau acestea? Pacientul va fi supus interventiei chirurgicale aditionale, in prealabil, interventii osoase denumite bonegrafting si sinus lift.

            Atat in cazul implanturilor dentare, cat si in cel al problemelor dentare de alt tip, cabinetele stomatologice din cadrul clinicii Dr.Serban isi surprind pacientii cu servicii de inalta calitate, la cele mai bune preturi, oferind in acelasi timp si satisfactia lucrului bine facut.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]