Megasmile - rețeta unui zâmbet perfect, sănătos și strălucitor

 

            Pentru fiecare dintre noi, zâmbetul este ca o carte de vizită, un element care poate aduce o foarte bună impresie despre o persoană, chiar de la primul contact vizual. Cum poate fi menținut un zâmbet strălucitor și sănătos? Rețetele și recomandările sunt multiple, accesibile oricui, și totuși problemele legate de dantură tot pot să apară, chiar dacă sunt respectate sfaturile pentru o igienă orală corespunzătoare, sau vizitele regulate la stomatolog.

            Dacă ceea ce se dorește este păstrarea unui mega-zâmbet în orice situație, soluția este oferită de clinica stomatologica cu specialitati medicale autorizate Megasmile. Nimic nu conferă o încredere mai mare în propria persoană și o stare de bine generală decât un zâmbet complet, perfect sănătos și strălucitor. Această rețea de clinici stomatologice din București pune la dispoziția doritorilor servicii complete și complexe, prin intervenții pentru corectarea și remedierea oricăror probleme legate de dantură.

            Grija pentru perfecțiunea zâmbetului, prioritatea numărul 1 la Megasmile

            Rețeaua de clinici stomatologice din București, înființată la inițiativa unei echipe de profesioniști în domeniu, oferă cele mai complete servicii și intervenții care au ca principal obiectiv obținerea unui zâmbet perfect.

            De-a lungul timpului, problemele legate de dantură cu care ne putem confrunta sunt din cele mai variate. Totul poate să înceapă chiar de la o vârstă fragedă, întrucât afecțiunile dentare nu ocolesc niciuna din categoriile copiilor, tinerilor, adulților sau vârstnicilor.

            Una din cele mai frecvente probleme ce poate să apară la dantura copiilor este alinierea necorespunzătoare, care duce la asimetrie, vizibilitate redusă sau proeminență a dinților în surâs, dar și o masticație ineficientă, îngreunată sau blocată. Oricare astfel de neajunsuri pot fi corectate în cadrul clinicii stomatologice Megasmile, prin tratamente ortodontice profesionale, ce garantează înlăturarea anomaliilor și menținerea pe durată îndelungată a rezultatelor favorabile obținute.

            Serviciile de ortodonție puse la dispoziția doritorilor la Megasmile acoperă o gamă largă de probleme și defecte ce pot fi remediate cu cele mai moderne tehnologii utilizate de profesioniști cu experiență în domeniu. Puterea de a zâmbi cu încredere, afișând o dantură perfectă, este oferită astfel oricui. Ce probleme pot fi uitate, odată ce se apelează la tratamentele ortodontice Megasmile?

- alinierea improprie a dinților;

- dantura înghesuită sau spațierea interdentară;

- probleme dentare rezultate ca urmare a intervențiilor și extracțiilor anterioare;

- asimetrie dentară și facială apărută din cauza bolii parodontale sau a problemelor în evoluția dinților de lapte;

- masticație îngreunată de alinierea incorectă a dinților;

- dinți prea puțin vizibili sau mult prea proeminenți.

            În lipsa unui tratament adecvat, astfel de probleme persistă, motiv pentru care soluția imediată este apelul la aparatele dentare, oferite de Megasmile în variante fixe sau mobile, care tratează fiecare caz în parte în funcție de particularitățile sale. Ușurința de fixare ale acestor aparate le recomandă pentru orice vârstă, în special pentru copii, iar dacă aparatul dentar metalic poate fi considerat inestetic, există și variantele transparente, abia sesizabile și foarte confortabile.

            Orice aliniere incorectă, orice reconformare a poziționării danturii este astfel posibilă cu ajutorul aparatelor ortodontice oferite de Megasmile la costuri avantajoase.

            Dincolo de ramura ortodonției, un alt aspect ce vizează perfecțiunea unui zâmbet ține și de înlocuirea lipsurilor la nivelul danturii. Specializările multiple ale medicilor stomatologi Megasmile includ și partea de protetică și implantologie dentară, ce poate remedia astfel de neajunsuri.

            Motivele pentru care lipsurile dentare își fac apariția pot fi dintre cele mai diverse. Poate fi vorba de edentație, de măcinare și tocire excesivă a danturii sau de carii care duc în cele din urmă la pierderea dintelui sau dinților afectați. Deși multe persoane merg pe concepția că pierderea unui singur dinte este o situație ce nu necesită neapărat o intervenție stomatologică, situația este cu totul alta. Specialiștii în protetică și implantologie dentară de la Megasmile oferă și explicația:

            ”Pierderea unui singur dinte aduce implicit probleme pentru dinții alăturați. Structura și integritatea cavității bucale este afectată, osul maxilarului este afectat, musculatura masticatorie devine mai solicitată, iar articulațiile mandibulare sunt supuse unui stres suplimentar. Indiferent dacă este vorba de pierderea unui singur dinte sau a mai multora, problema trebuie rezolvată cât mai rapid, pentru ca anatomia aparatului masticator și a întregii cavități bucale să nu fie afectată.”.

            Cum pot fi rezolvate în cel mai scurt timp și în cel mai eficient mod astfel de situații? Rețeaua de clinici stomatologice Megasmile dispune de specializări autorizate care includ foarte căutatele servicii de implantologie și protetică dentară.

            Protezele dentare ajută la restabilirea legăturilor dintre dinți, oferind maxilarelor continuitate și eficiență în procesul de masticație. Desigur, rolul este și unul estetic, ce vizează reîntregirea unui zâmbet perfect, pentru ca pacientul să recapete siguranța de a putea discuta, socializa și zâmbi fără nicio reținere.

            În cazul în care nu se impune utilizarea unei proteze dentare, ci înlocuirea unui singur dinte, o soluție eficientă oferită de specialiștii Megasmile este și implantul dentar. Înlocuirea unui dinte lipsă cu un dinte artificial nu mai este de mult timp o tehnică străină celor ce au probleme de acest gen. Cu toate acestea, tehnologia utilizată în cadrul rețelei de clinici stomatologice din București duce implantologia dentară la nivelul următor, prin aparatura de ultimă generație, cele mai bune materiale și specialiști autorizați în domeniu.

            Avantajele pe care le oferă un implant dentar Megasmile sunt enumerate în cele ce urmează, pentru cei care au încă o reținere cu privire la o astfel de intervenție. Analizând aceste atuuri, orice reținere devine absolut nejustificată, întrucât:

  • Implantul dentar susține sănătatea osului maxilarului. În situația lipsei unuia sau mai multor dinți, osul maxilarului se deteriorează, se poate resoarbe și afectează implicit integritatea aparatului masticator. Un implant dentar se comportă identic unei rădăcini naturale a dintelui, care susține și consolidează integritatea osaturii maxilarului.
  • Potrivirea este perfectă în cazul fiecărui implant dentar. Nu există în niciun caz riscul respingerii implantului, întrucât materialele din care acesta este realizat sunt 100% biocompatibile. Titanul este utilizat cu precădere ca o astfel de soluție, garantând o fuziune perfectă între implant și suprafața osoasă în care este integrat. Din acest motiv și rata de reușită a înlocuirii lipsurilor din dantură cu implanturi depășește cu mult procentul de 90%.
  • Confortul constituie un alt avantaj oferit de implanturile dentare Megasmile. Orice pacient care beneficiază de o astfel de soluție va putea vorbi, zâmbi și mânca fără a sesiza vreo diferență între dintele implantat și cei naturali.
  • Tehnologiile actuale permit realizarea de implanturi care se aliniaza perfect danturii naturale, din toate punctele de vedere. Forma, culoarea și textura dinților naturali este păstrată, diferența între implant și dinții naturali fiind insesizabilă.
  • Implantul dentar este de asemenea o soluție durabilă și de încredere. Megasmile oferă garanții pentru fiecare astfel de intervenție, iar dacă sunt menținute și respectate regulile de igienă orală și controalele periodice, un implant cu garanție de 10 ani poate dura întreaga viață.

            Sănătatea danturii, o misiune susținută de Megasmile

            Un zâmbet ideal nu este dat doar de un aliniament perfect, de suplinirea lipsurilor și de păstrarea integrității aparatului masticator. Premisa pentru ca acest obiectiv să poată fi dus la îndeplinire constă în menținerea sănătății danturii. Profesioniștii Megasmile înțeleg și susțin această misiune, oferind cele mai bune soluții pentru a rezolva probleme legate de sănătatea dentară.

            Tratamentul cariilor, chirurgia dento-alveolară și eliminarea infecțiilor de la nivelul danturii sunt doar câteva dintre soluțiile ce readuc starea de bine mult dorită. Tehnologiile folosite în cadrul clinicilor Megasmile garantează eficiență, tratamente minim invazive și rezultate finale de excepție.

            Recomandările vin asociate cu toate aceste intervenții la nivel de dantură, întrucât o îngrijire necorespunzătoare nu aduce nimic altceva decât reapariția afecțiunilor precum infecții, carii sau dureri insuportabile datorate afectării nervilor. Se impune astfel menținerea unei igiene orale corespunzătoare în mod constant, nu doar înainte și după o intervenție reparatorie la dantură.

            În principal, sănătatea dentară are de suferit din cauza stilului de viață haotic, a unei alimentații improprii și a lipsei de îngrijire. Astfel de factori duc la apariția cariilor, care nu provoaca doar disconfort și durere, ci pot da naștere și infecțiilor, în cazul în care nu sunt tratate la timp.

            Fiecare situație este abordată la Megasmile cu profesionalism, de către medicii stomatologi specializați pe tratamentul cariilor, pe intervenții chirurgicale reparatorii ori pe restaurarea și menținerea danturii sănătoase pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. Odată ce este menținută sănătatea danturii, aspectul estetic plăcut devine o consecință imediată.

            Strălucirea unui zâmbet perfect și sănătos se regăsește la Megasmile

            Specialiștii autorizați și licențiați ai clinicii de stomatologie din București reușesc să trateze mii de pacienți anual, aducând mulțumire de fiecare dată. Nu întotdeauna se impune însă utilizarea specializărilor de protetică, implantologie, chirurgie sau tratament al cariilor, pentru a satisface exigențele unui pacient.

            După ce au fost remediate toate neajunsurile ce implică utilizarea tehnicilor anterior enumerate, perfecțiunea zâmbetului este completată de serviciile de estetică dentară. Oricine își dorește un zâmbet perfect, precum cel din reclamele la pastă de dinți sau asemănător cu al starurilor din filme, însă nu toți ne naștem cu o dantură care să permită acest lucru. Din fericire, există tehnologii ultra-moderne, disponibile și în cadrul clinicilor bucureștene Megasmile, care pot să aducă sau să îmbunătățească strălucirea fiecărui zâmbet.

            Aspectul cel mai căutat, atunci când vine vorba de estetica dentară, este reprezentat de serviciile profesionale de albire. Acestea vizează obținerea unei culori de alb perfect a danturii, într-un mod natural și cu rezultate de durată. Tratamentele și intervențiile ce țin de estetică dentară nu se limitează însă doar la albire, existând o gamă variată de servicii de care pot să beneficieze pacienții Megasmile.

  • Remodelarea smalțului poate să readucă dinților forma dorită, pentru ca zâmbetul să fie perfect simetric.
  • Îndepărtarea plăcii bacteriene și a petelor poate fi realizată cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.
  • Detartrajul poate fi realizat supragingival și subgingival, pentru a înlătura toate problemele estetice și de sănătate dentare pe care le poate provoca apariția tartrului.
  • Albirea dentară se poate realiza prin sesiuni la cabinetul stomatologic, sau chiar acasă, de către pacient, după recomandările specialistului.
  • Fatetarea dentară sau coroanele dentare ceramice readuc aspectul dorit pentru fiecare dinte în parte, în așa fel încât zâmbetul să strălucească de frumusețe.

            Ce avantaje are pacientul care alege clinica stomatologica Megasmile?

            Având în vedere multitudinea de servicii stomatologice complexe ce pot fi executate cu profesionalism, un pacient sau un viitor pacient Megasmile cu siguranță va avea parte de cei mai buni specialiști, autorizați în ramuri medicale stomatologice precum:

- Medicină dentară generală

- Estetică dentară

- Chirurgie dentară

- Protetică dentară

- Implantologie dentară

- Ortodontie și Endodonție

            Toate aceste specializări autorizate sunt susținute de cea mai modernă și sofisticată aparatură, pentru a duce la îndeplinire până și cele mai dificile lucrări de recondiționare și reconstrucție, de înfrumusețare sau de tratare a sănătății danturii.

            Deși foarte multe persoane pornesc de la concepția că tratamentele dentare de orice tip sunt foarte costisitoare, în cadrul clinicii Megasmile tarifele practicate pot surprinde orice pacient. Indiferent dacă este vorba despre cosmetică, implanturi, chirurgie sau tratamente ortodontice, există tarife foarte avantajoase și oferte promoționale pentru fiecare procedură.

            Printre cele mai căutate oferte Megasmile se numără tratamentele de albire profesională, coroanele dentare din zirconiu, aparatele dentare transparente, implanturile dentare ce vin la pachet cu bonturi protetice și coroane, ori detartrajul profesional, alături de numeroase alte promoții. Reducerile și discounturile sunt la ordinea zilei, avand valori cuprinse între 10 și chiar 50%, comparativ cu tarifele practicate pentru intervenții specifice în alte clinici stomatologice.

            Indiferent de natura afecțiunii sau de problema legată de dantură ce trebuie rezolvată imediat, profesionalismul medicilor stomatologi de la Megasmile este elementul definitoriu ce asigură calitatea și durabilitatea lucrărilor efectuate. Popularitatea rețelei de clinici bucureștene este în continuă creștere, mulțumită serviciilor ireproșabile, aparaturii ultra-moderne și prețurilor acceptabile pentru orice buzunare. Discounturile au rolul lor aparte, însă în cele din urmă contează cel mai mult calitatea și durabilitatea lucrărilor sau garanțiile oferite - elemente care se regăsesc în surplus la Megasmile.

            Zâmbetul perfect, demn de Hollywood, poate fi un obiectiv dus la îndeplinire de oricine. Tot ceea ce trebuie făcut este să se apeleze la profesioniști, la tehnologie modernă și la ramura stomatologică potrivită. Cumulul acestor factori este îndeplinit de Megasmile, rețeaua de clinici stomatologice din București care readuce capacitatea de a zâmbi cu încredere oricărei persoane care suferă de o anume afecțiune a danturii.

Comentarii

16/02/17 14:05

Este bine sa ne ingrijim dantura pentru a avea un zambet frumos si stralucitor.

12/04/17 13:37

Un zambet sanatos poate fi reteta succesului, un eveniment, un interviu unde afisam un zambet sanatos poate face diferenta.

19/05/17 15:44

Este foarte important sa putem preveni pe cat posibil instalarea problemelor dentare prin periaj regulat.

30/06/17 16:52

Bun articol, chiar asa este; sanatatea dentara este ceva de baza in ziua de azi si trebuie sa avem grija.

24/02/20 11:15

Tare articolul! Bravo!

30/04/20 22:21

Este mai bine sa prevenim decat sa tratam.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5