Spune adio complexelor de inferioritate, cu ajutorul unui implant dentar Straumann!

Lipsa dintilor reprezinta o problema atat de ordin functional, cat si estetic! Chiar si absenta unui singur dinte ne poate afecta calitatea vietii, obiceiurile sociale si starea generala de sanatate. Iar cand vine vorba de acest aspect, ne referim inclusiv la sanatatea mentala. Fara o dantura perfecta, avem retineri in a zambi cu incredere, ne consideram mai putini atragatori, iar aceste detalii ne declanseaza complexe de inferioritate ce ne pot afecta echilibrul psihic. Mai mult decat atat, exista riscul de a dezvolta infectii cu adevarat grave!

Daca te confrunti cu o situatie similara, solutia la toate aceste probleme este un tratament cu implant dentar de calitate superioara, menit sa permita refacerea danturii prin crearea unui dinte artificial in locul celui pierdut. Spre exemplu, acum iti poti recapata increderea in tine foarte simplu si rapid, gratie implantului dentar Straumann disponibil la Clinicile Dr. Leahu – care iti va oferi atat o dantura perfect functionala, cat si estetica!

Beneficii functionale

✓ Un astfel de implant dentar este perfect compatibil cu restul danturii tale. Extrem de usor de plasat, acesta se integreaza cu succes chiar si in spatiile interdentare foarte inguste.

✓ Datorita tehnologiei de ultima generatie, te vei recupera in timp record si vei putea sa-ti reiei curand activitatile zilnice. Tehnologia specifica acestui tip de implant dentar stimuleaza vascularizarea si regenerarea tesuturilor inca din prima zi de la interventie!

✓ Procedura de implantare nu este invaziva, permitand obtinerea unei danturi perfect functionale fara a fi nevoie de pilirea si scoaterea nervilor dintilor invecinati.

✓ Implantul dentar Straumann asigura stabilitate maxima, oferind suport crescut pentru zonele cu volum scazut de tesut osos si tesut moale.

✓ Tehnica inovatoare permite o integrare excelenta, cu o rata de succes a osteointegrarii implantului dentar de 100%, datorita faptului ca pozitia sa poate fi ajustata cu precizie inca de la inceput. Astfel, nu va mai fi nevoie de interventii ulterioare de repozitionare.

✓ Riscul aparitiei complicatiilor post-operatorii este redus la zero, datorita materialului biocompatibil din care este realizat acest implant dentar.

Beneficii estetice

✓ Indiferent de particularitatile danturii tale, vei beneficia de rezultate finale deosebit de aspectuoase, gratie sistemului de ultima ora si calitatii superioare a materialelor folosite pentru coroana din ceramica.

✓ Te vei bucura de o dantura impecabila, uniforma si armonioasa, fara diferente intre aspectul dintilor tai naturali si cel al noului dinte artificial sustinut de un implant dentar Straumann.

✓ Vei putea sa zambesti cu incredere, iar toate complexele tale de inferioritate cu privire la dantura vor fi de domeniul trecutului.

Oferindu-ti un zambet frumos pe care toata lumea din jurul tau il va admira, sistemul Straumann pentru implant dentar contribuie in mod remarcabil atat la estetica danturii tale, cat si la functionalitatea acesteia. Prin urmare, nu vei mai resimti lipsa dintilor ca pe un handicap, recapatandu-ti increderea in fortele proprii si pofta de viata. Astfel, iti vei putea relua vechile obiceiuri si placeri, cum ar fi sa mananci tot ce poftesti. Odata cu un zambet increzator si o dantura perfect functionala, viata prinde gust!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5