Din 1 aprilie, administraţia din Năsăud va demara acțiunea de dezinfecție a tuturor blocurilor de locuințe. Vezi programul pentru fiecare bloc în parte!

Administrația publică locală a orașului Năsăud va demara începând cu data de 1 aprilie acțiunea de dezinfecție a tuturor blocurilor de locuințe, aflate pe domeniul public, de pe raza orașului Năsăud, având în vedere, prevederile Ordonanței Militare nr.4, art.6 și art. 7. 

"Îi rugăm pe locatarii cartierului de blocuri să nu iasă din locuințe, cel puțin 2 ore, după administrarea dezinfectantului. De asemenea, solicităm asociațiilor de proprietari/locatarilor, să curețe balustradele și mânerul clanțelor de la uși, după cele 2 ore de la dezinfecție. Concomitent cu această acțiune de dezinfecție, administrația locală va instala la fiecare scară de bloc, dispozitive cu substanțe dezinfectante (BIOCID), pe care vă rugăm să le utilizați la intrarea în scara blocului.

Dezinfecția se va efectua periodic (o dată la 2 săptămâni), după un grafic prestabilit, în decursul a 3 zile, începând cu data de 1 APRILIE 2020, grafic pe care vă rugăm să-l urmăriți pe site-ul primăriei și pe pagina oficială de facebook, grafic pe care vă rugăm să îl distribuiți.
Totodată, vă reamintim faptul că, începând de astăzi 31 MARTIE 2020, administrația publică locală a reluat acțiunea de dezinfecție a străzilor din orașul Năsăud și a din cele două localități componente Lușca și Liviu Rebreanu, cu soluție pe bază de hipoclorit, cu mijloace proprii, acțiune care se va derula zilnic.
Vă rugăm așadar să respectați cu rigoare indicațiile autorităților centrale și locale, prevederile Ordonanțelor militare și, rămânem optimiști că vom depăși cu bine această perioadă delicată!

Vă doresc tuturor multă sănătate!", transmite primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5