Din suflet, mulţumesc dr. Bogdan Oprea şi asist. Florina Blaga! Treceţi cu încredere pragul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa!

 
Mulţumirea este floare rară, mai ales în sistemul medical. Tocmai de aceea, cotidianul „Răsunetul” este alături de cititorii care vor să spună un simplu „Mulţumesc”, venit însă din inimă, cadrelor medicale care au avut grijă de sănătatea bistriţenilor.
 
          Când profesionalismul se îmbină cu dragostea pentru pacient, lucrurile sunt aşezate sub semnul binecuvântării, oamenii veniţi cu teamă de boală fiind dintr-odată liniştiţi sub aripa îngerului salvator, medicul.
          Prin intermediul cotidianului „Răsunetul”, îmi exprim întreaga apreciere şi mulţumesc din suflet domnului doctor ortoped Bogdan Oprea şi doamnei asistente Florina Blaga pentru modul în care au avut grijă de mine imediat ce am trecut pragul Unităţii de Primiri Urgenţe Bistriţa. Cu spaima în suflet, cu piciorul rupt, am intrat în spital, însă, de îndată ce domnul doctor m-a luat în evidenţa sa, lucrările s-au schimbat, teama transformându-se dintr-odată în credinţa că totul va fi bine. Acest lucru se datorează domnului doctor care, cu răbdare şi profesionalism, a ştiut să-mi explice situaţia în care mă aflam, la fel şi doamnei asistente care a fost alături de mine cu cuvinte de încurajare şi cu tot ceea ce aveam nevoie ca pacient. Preocuparea asupra analizelor şi a ecografiilor, modul în care mi s-a explicat etapele prin care voi trece m-au făcut să nu-mi mai fie frică de operaţie.
          Azi, mulţumesc Bunului Dumnezeu şi cadrelor medicale bistriţene că sunt vindecat. Mesajul meu, dincolo de mulţumirile adresate acestor oameni deosebiţi, salvatorii mei, este şi unul de încurajare pentru bistriţeni de a trece cu încredere pragul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru că vor fi în siguranţă, cadrele medicale de aici fiind cu adevărat îngeri pentru pacienţi.
 
          Vă mulţumesc din suflet şi, singurul lucru pe care pot să-l fac este să rog pe bunul Dumnezeu să vă dea sănătate pentru a putea salva şi alte vieţi.
 
          Cu stimă, Dumitru Gâvan

Comentarii

08/02/23 17:36
Todoran Ana

Ma bucur foarte mult ca sunt si oameni cu suglet

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5