Din toamna, Apex Legends va fi lansat pe Steam si Nintendo Switch

Apex Legends urmeaza sa creasca mult, conform statisticilor. La EA Play, pe 18 iunie, dezvoltatorii au anuntat ca acest joc va fi disponibil si pentru Nintendo Switch in aceasta toamna, urmand ca mai multe detalii sa fie furnizate abia ulterior. Jocul este disponibil inclusiv pe Steam si jocul complet va fi difuzat la finalul acestui an.

Din informatiile oferite de Esprecision, playerii pot afla ca in ciuda faptului ca anunturile facute de EA Play, cu privire la noile versiuni de jocuri Apex, nu fac referire la consolele de ultima generatie, asa cum sunt Xbox sau Play Station, o versiune posibila a acestor platforme noi este inevitabila. Anunturile vizeaza comunitatea Apex si fac referire la colaborarea dintre EA si Espawn.

Pana acum Switch nu a fost sprijinit de foarte multi producatori, chiar daca zona ar fi foarte buna si ar aduce castiguri producatorilor. In cursul conferintelor recente facute cu investitorii, EA a specificat ca acorda o atentie deosebita pentru Switch si acest lucru se va vedea in mai multe moduri.

Un lucru este cert: popularul joc Apex Legends a intrat in sezonul 5

In ceea ce priveste continutul, Apex Legends a intrat in sezonul 5 si playerii sunt in Fortune’s Favor. Incepand cu 12 mai, Sezonul 5 din Apex a introdus un personaj nou in gameplay, numit Loba, care are o serie de abilitati de teleport foarte importante - prin urmare, un nou element de atractie pentru playeri.

In plus, fata de noua oferta centralizata in jurul lui Loba, noul sezon Apex a adus un nou sistem de cautare pentru jucatori solo, un nou sistem de joc in echipa, o functie de reconectare si noi arme, spre incantarea playerilor. Urmatorul eveniment ingame care va avea loc in Apex Legends este Lost Treasure Collection si ofera noi skinuri, colectii si un nou mod cu timp limitat alaturi de multe altele.

In plus, avand in vedere ca exista si Apex Legends hacks, tot mai multi jucatori vin sa incerce acest joc si sa isi dovedeasca maiestria. Detalii aici: https://esprecision.net/apex-legends-hacks-cheats/.

Cand se termina sezonul 5 din Apex Legends?

Respawn si EA nu au anuntat inca o data finala pentru Apex Legends Sezonul 5. Cu toate acestea, tinand cont de tiparele trecute este foarte probabil ca acest sezon sa se termine undeva la mijlocul lunii august. De obicei aceste sezoane tin cam trei luni. Un aspect totusi discutabil, tinand cont de situatia actuala si de ceea ce COVID-19 a produs - au aparut si mai multe obstacole logistice neprevazute in aceasta industrie, iar o usoara intarziere se poate vedea si in acest joc.

In ultimele saptamani aproximativ toate jocurile importante au avut intarzieri, din cauza efectelor secundare generate de pandemie.

Suportul pentru Nintendo este unul extrem de important deoarece sunt foarte multi playeri care prefera sa se joace astfel si care au facut o pasiune pentru genul acesta de gameplay. Acesti jucatori vor trece greu sau deloc pe console sau pe medii traditionale de joc, asa cum sunt calculatoarele.

  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5