Recorduri in gaming. Ce au facut gamerii pentru a fi in cartea recordurilor?

Unul dintre scopurile gamerilor din prezent este acela de a atinge recorduri. Un record mondial in Apex Legends, spre exemplu, poate aduce notorietate si chiar o multime de bani. Nu este de mirare ca sunt cautate o multime de esp for apex.

De-a lungul timpului s-au atins unele recorduri incredibile in gaming, fie ca este vorba despre recorduri in shootere precum PUBG sau recorduri in jocuri simple, dar foarte populare, precum Angry Birds.

Care sunt cele mai interesante recorduri?

1. Un jucator din Marea Britanie a reusit sa construiasca un castel in Minecraft in doar 4 minute si 20 de secunde. Pentru cei care joaca Minecraft, acest lucru este de-a dreptul incredibil.

2. Lorenzo Ramondetti, un gamer inrait din Italia a reusit sa faca un incredibil maraton de jocuri. Acesta a jucat un joc horror timp de 36 de ore, 29 de minute si 40 de secunde;

3. Cea mai rapida captura a steagului in Call of Duty este in doar 1 minut si 52 de secunde;

4. FIFA a reusit sa atinga recordul pentru cel mai mare turneu de gaming din lume. Nu mai putin de 2.5 milioane de oameni au participat la acest turneu. Dintre ei, 21 au ajuns in competitia finala.

5. 2030 de persoane au jucat Angry Birds in acelasi timp, in timp ce calatoreau spre Malaysia.

PUBG, jocul cu cele mai multe recorduri mondiale

In ultimii ani, competitiile intre producatorii de jocuri au ajuns sa fie extrem de mari. In competitiile shooterelor, in care Apex Legends si PUBG ating recorduri peste recorduri, se pare ca PUBG are castig de cauza. Conform celor de la battlelog.co, jocul detine o multime de recorduri mondiale extrem de interesante:

  • Cea mai rapida vanzare a 1 milion de unitati pe Steam Early Acces. Milionul de jocuri s-a vandut in 16 zile;
  • Cel mai rapid timp pentru venitul de 100 de milioane de dolari. Producatorii jocului au facut 100 de milioane de dolari in doar 79 de zile;
  • Primul joc video care a trecut de 2 milioane de dolari pe Steam;
  • Cei mai multi jucatori care au stat pe platforma in acelasi timp. Se pare ca peste 1.3 milioane de oameni au jucat acest joc in acelasi timp;
  • Cele mai multa cautari pentru hacks for pubg. Gamerii care nu reusesc sa castige prin fortele standard cauta hacks, iar optiunile sunt numeroase si interesante.

Un lucru este cert: gamingul devine mai mult decat o simpla varianta de relaxare. Acest domeniu poate deveni un stil de viata pentru unii oameni si chiar o sursa de venit. La FIFA, spre exemplu, exista jucatori care au salarii mai mari decat anumiti jucatori profesionisti de fotbal din liga 1. Intr-un astfel de mediu este cat se poate de normal sa se incerce stabilirea unor recorduri mondiale si chiar sa se reuseasca astfel de recorduri.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5