Dina Suciu, o soacră mare fericită! Matilda şi Cigu au cântat la nunta unicului fiu !

Comisarul OJPC BN, Dina Suciu este o soacră mare fericită. După ce, de curând, fiul ei, Ovidiu, a spus "da" în faţa ofiţerului stării civile într-o ambianţă deosebită în Parcul Central Cluj, acum a fost şi petrecerea de nuntă. Aleasa inimii este Alina Habic, şi ea bistriţeancă.
Cununia religioasă a avut loc la Biserica Coroana şi a fost oficiată de protopopul Alexandru Vidican şi de profesorul Nicolae Feier. Apoi petrecerea a avut loc în aceastăla Hotel Metropolis Bistriţa, pentru cei doi miri fiind pregătit un eveniment de vis ! Pentru miri a cântat Matilda Pascal şi Stefan Cigu, îndrăgitele noastre vedete. Printre vip-urile ce au venit să fie alături de miri au fost deputatul Ioan Oltean, Mircea Chira de la Statistica, Doris Moldovan, preşedinte Fundaţia Doris, Florin Morutan de la Garda Financiara, Dorina Cicioc de la Finanţe, Pavel Sangeorzan de la Salauta, fostul primar Vasile Moldovan.

Ovidiu a absolvit Universitatea Babes - Bolyai, Cluj – Napoca, alegând să rămână în Cluj, unde îşi construieşte o carieră frumoasă la SoftVision, companie românească de outsourcing în domeniul dezvoltării software, cu sediul central în Cluj-Napoca şi birouri în Baia-Mare, Iaşi şi California, SUA. Asta nu înseamnă că Ovi nu se află, de câte ori poate, alături de părinţii lui, fiind singurul copil al familiei. Alina Habic este medic la Institutul regional de gastroenterologie si hepatologie Cluj.
Cotidianul Răsunetul îi urează tinerei perechi, casă de piatră, construită cu multă dragoste, înţelegere şi binecuvântare de la Bunul Dumnezeu. Iar la anul un boboc, să jucăm şi la botez !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5