Distracţie în weekend în Pădurea Schulerwald

Direcţia 5, cap de afiş la Ziua Tineretului

Primăria municipiului Bistriţa va organiza în acest weekend o serie de manifestări menite să marcheze Ziua Internaţională a Muncii şi Ziua Tineretului, cu un mic amendament…tinerii vor sărbători mai devreme cu două zile.

,,Datorită faptului, că 2 mai este luni, într-o zi de lucru, am decis ca Ziua Tineretului să fie sărbătorită sâmbătă, 30 aprilie. Manifestările debutează la ora 09.00, în Pădurea Schulerwald, unde vor fi organizate mai multe jocuri si concursuri. La ora 14.00, începem seria concertelor cu Direcţia 5, iar mai apoi va avea loc un spectacol muzical coregrafic organizat de Centrul Cultural Municipal, în care îşi vor da concursul ansamblurile de dans modern Sincron, Floris şi BN Ritm”, a declarat primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Distracţia continuă şi duminică, 1 mai, de Ziua Internaţională a Muncii. Pe lângă eternele, veşnicele grătare, mici şi bere, bistriţenii vor avea parte şi de un spectacol folcloric

,,Duminică, de 1 mai, începând cu ora 09.00 şi până la ora 18.00 vom avea muzică şi acţiuni distractive în aceeaşi zonă, Pădurea Schulerwald, dedicate Zilei Internaţionale a Muncii. De la ora 14.00 va începe o gală folclorică, spectacol susţinut de ansambluri din Bistriţa-Năsăud, printre care Dor Românesc şi Balada din Bistriţa, Baltagul din Monor şi Doina Someşană din Sîngeorz-Băi”, a mai precizat edilul.

Bugetul alocat manifestărilor de către administraţia locală este de 30.000 de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5