Direcţia 5 vine la Palatul Culturii Bistriţa

Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste îi invită pe bistriţeni la Palatul Culturii Bistriţa duminică, 3 martie, ora 19:30, la un concert extraordinar ”În culori”. Un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri: ”Îţi multumesc“, „Dacă ai ști“, ”Ești stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“. Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Directia 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva ”În culori” atunci când veniți la spectacol. Accesul se va face începând cu ora 19:00.
Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5