Direcţia de Gospodărie Comunală Beclean pregătită pentru iarna

Odată cu apropierea sezonului rece, administraţia oraşului Beclean s-a preocupat şi de pregătirile impuse de lunile de iarnă care urmează.
Potrivit şefului Direcţiei de Gospodărire Comunală Beclean, George Pop, instituţia pe care o conduce are deja asigurat stocul necesar de materiale antiderapante şi plugul pentru acţiunile de deszăpezire.
Tot în această perioadă s-au executat o serie de acţiuni de conservare la toate lucrările aflate pe rol pentru a face faţă îngheţului şi pentru a fi protejate de intemperii, astfel încât la reluarea lor să nu fie probleme.
De asemenea, au fost finalizate şi reviziile tehnice la toate autoutilajele din dotare, astfel încât întregul parc auto sa fie gata de intervenţie ori de câte ori condiţiile meteorologice o vor impune de-a lungul acestei ierni.

Pe de altă parte, conducerea Primăriei oraşului Beclean solicită şi în acest an, tuturor cetăţenilor şi firmelor din oraş, să îşi ia din timp toate măsurile de prevedere în privinţa eventualelor probleme sau pericole ce ar putea să apară ca urmare a îngheţului, căderilor de zăpadă şi vântului puternic.
Toate aceste măsuri şi reguli, precum şi sancţiunile prevăzute în cazul încălcării lor, vor fi aduse la cunoştinţa cetăţenilor prin acţiuni de informare periodică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5