Pregătiri pentru iarnă finalizate

Odată cu apropierea sezonului rece, administrația orașului Beclean s-a preocupat și de pregătirile impuse de lunile de iarnă care urmează.
Potrivit șefului Direcției de Gospodărire Comunală Beclean, George Pop, instituția pe care o conduce are pregătit deja stocul de materiale antiderapanteprecum și plugurile pentru viitoarele acțiuni de deszăpezire.
De asemenea, au fost finalizate reviziile tehnice la toate autoutilajele din dotare, astfel încât întregul parc auto să fie gata de intervenție atunci când condițiile meteorologice o vor impune
Pe de alta parte, executivul local solicită și în acest an, tuturor cetățenilor și firmelor din oraș, să își ia din timp toate măsurile de prevedere în privința eventualelor probleme sau pericole ce ar putea să apară ca urmare a înghețului, căderilor de zăpadă și vântului.
Toate aceste măsuri și reguli, precum și sancțiunile prevăzute în cazul încălcării lor, vor fi aduse la cunoștința cetățenilor prin acțiuni de informare periodică în presa locală beclenară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5