Direcţia Judeţeană de Statistică, în febra recensămintelor

Recensământul agricol şi recensământul populaţiei sunt în lucru la Direcţia Judeţeană de Statistică, unul aproape finalizat, iar celălalt în pregătire.

,,Recensământul General Agricol a intrat în etapa finală de procesare a datelor. În această perioadă pregătim formularele pentru procesarea datelor”, a declarat Mircea Chira, directorul Direcţiei Judeţene de Statistică, în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural.

Un alt recensământ important, cel al populaţiei şi locuinţelor, care se va derula în octombrie, este şi el deja în lucru la Statistică.

,,În perspectiva lunii octombrie, când începe Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor, desfăşurăm deja acţiunile pregătitoare acestei activităţi deosebit de complexe, în care, pe lângă personalul propriu, este angrenat personalul de la nivelul tuturor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ”, a mai spus Mircea Chira.

El a precizat că, obiectivul principal al Direcţiei Judeţene de Statistică pentru anul curent este realizarea programului statistic naţional aprobat prin Hotărâre de Guvern, concretizat la nivel local prin graficul cercetărilor statistice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5