Directorul financiar contabil Mirela Carmen Pop, propusă pentru funcția de manager al Spitalului CLinic Județean de Urgență Bistrița

Ec. Gabriel Lazany, primarul ales al municipiului Bistrița, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că directorul financiar contabil Mirela Carmen Pop este propunerea pentru funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița. Validarea aparține președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
"În urma analizei pe care am făcut-o noi în ultima perioadă, am ajuns În fața momentului de a înainta o propunere domnului președinte Emil Radu Moldovan, o propunere de preluare a managementului interimar al Spitalului Clinic Județean, în persoana doamnei Mirela Pop. De ce Mirela Pop și nu altă persoană? De-a lungul timpului, am lucrat și am colaborat în mod direct, cu foarte, foarte multe persoane. Am evaluat așa, din umbră, absolut toate persoanele din jurul meu și care am crezut că pot fi potențiali manageri ai SCJU Bistrița. Am luat în considerare toți factorii de influență atât interni, cât și externi, care pot ă să acționeze asupra spitalului în perioada imediat următoare. Având în vedere conjunctura actuală, ne aflăm într-un moment de dezvoltare Majoră atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al specialităților medicale, am considerat că, în momentul imediat următor, cel mai important este menținerea spitalului în echilibru financiar, pentru că tot ceea ce vine în perioada imediat următoare - extinderea spitalului, corpul nou de clădire, 15 specialități medicale noi care vor atrage după sine angajarea de personal medical, de specialiști, de medici, de asistenți - implică costuri asupra spitalului. Și atunci am crezut că doamna Mirela Pop, cu experiență managerială în domeniul privat, cu o experiență alături de mine de 6 -7 de ani ca director financiar contabil, este persoana cea mai îndreptățită din punctul meu de vedere, pentru că, repet, decizia și asumarea va fi a președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan", a declarat Gabriel Lazany.
Managerul actual al SCJU Bistrița a punctat faptul că Mirela Pop are experiență și capacitatea de a duce în continuare spitalul pe aceeași linie valorică. "Are capacitatea de a discuta și a păstra armonie în cadrul spitalului în ceea ce privește relațiile cu personalul medical. Are capacitatea și cunoștințele necesare pentru negocierile contractuale care vor urma cu Casa de Asigurări. Și, nu în ultimul rând, voi fi alături de ea într-o viitoare majorare a tarifului pe caz ponderat, care o consider absolut necesară pentru activitatea viitoare a spitalului. (...)Predarea mandatului se va face în luna septembrie, până în luna septembrie voi rămâne. Eu doar vreau ca lucrurile să fie clare, să știe toată lumea, atât opinia publică, cetățenii municipiului Bistrița și ai județului, cât și personalul din spital. Pacienții să știe că Spitalul va rămâne pe mâini bune", a adăugat Gabriel Lazany.
Ec. Mirela Pop a menționat că are e experiență și vechime de 38 de ani în domeniul economic, iar de șase ani trăiește cea mai frumoasă experiență din punct de vedere managerial, și anume să lucreze la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița."În spital, lucrurile trebuie să meargă într-un ritm foarte alert. Și se impune a se menține aceeași direcție de dezvoltare și evoluție, pentru că acesta este obiectivul la nivel de județ și dumneavoastră știți foarte bine, și să asigurăm același mediu prielnic pentru performanță", a menționat ec. Mirela Pop, menționând că își ridică pălăria în fața profesionalismului a doi manageri cu care a lucrat în cariera sa, iar unul dintre aceștia este Gabriel Lazany.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5