Dobra (candidat Senat 1): Bistriţa-Năsăud, poziţionat central între priorităţile guvernării USL

 

Vizita liderilor Uniunii Social Liberale – Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin – la Bistriţa denotă faptul că aceştia apreciază solidaritatea alianţei la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, apreciază Dorin Dobra. Candidatul USL în Colegiul 1 de la Senat susţine că “obiectivul de astăzi al USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este câştigarea tuturor colegiilor din judeţ”.

          Dobra crede că prezenţa în judeţ a premierului Ponta şi a preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, arată că “Bistriţa-Năsăud este poziţionat central între priorităţile guvernării USL”.

          “Cu un preşedinte al Consiliului Judeţean, cu toate primăriile de oraşe din judeţ, inclusiv municipiul reşedinţă de judeţ, cu viitori parlamentari din acest judeţ, USL Bistriţa-Năsăud vine cu un bagaj ce a stârnit intenţia şi interesul USL naţional. Principalul lucru pe care l-am reţinut din vizita liderilor naţionali e acela că şi după alegeri USL BN şi judeţul Bistriţa-Năsăud rămân între priorităţile guvernării USL de după 10 decembrie”, a declarat Dobra, în cadrul unei conferinţe de presă.

          În contextul campaniei electorale, Dorin Dobra a sesizat că ceilalţi competitori nu îşi asumă proiecte de care să răspundă ...”cu destinul lor politic”, arătându-şi doar mirarea vizavi de aducerea unul al doilea mare investitor la Bistriţa.

          “Mă mir că niciunul dintre contracandidaţii mei nu şi-a asumat un obiectiv de care să-şi lege numele. Îi invit să nu le fie frică, îi invit să-şi asume obiective pentru care să răspundă cu destinul lor politic, aşa cum eu sunt dispus să o fac public. N-ar trebui să mire pe nimeni că este posibilă venirea unui al doilea mare investitor la Bistriţa, pentru simplu motiv că acum sunt create toate premisele pentru aşa ceva. Parcul industrial pe rol, resursă umană suficientă şi calificată, resurse naturale, căi de acces, şi, mai ales voinţă”, a argumentat Dobra.

          Acesta a avut o discuţie pe această temă şi cu primarul Ovidiu Creţu, edilul municipalităţii confirmând că stă oricând alături de Dobra pentru realizarea acestui obiectiv care răspunde la două obiective USL, crearea de locuri de muncă şi “mai multe produse româneşti pe rafturi”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5